Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hassalılar Kardeşlik Sofrasında Buluştu

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, mübarek Ramazan ayında kurulan kardeşlik sofralarında hemşehrileriyle bir araya geliyor.

Hassalılar Kardeşlik Sofrasında BuluştuWeb
TV

Yerel   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, mübarek Ramazan ayında kurulan kardeşlik sofralarında hemşehrileriyle bir araya geliyor.
Başkan Savaş, 20 Mayıs Pazartesi günü Hassa da kurulan iftar sofralarında hemşehrileriyle buluştu. Düzenlenen iftar yemeğine Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve İyi Parti Hassa temsilcileri katılım gösterdi.
Kurulan kardeşlik sofralarında ellerini semaya açan Hassalılar bereket, huzur ve sağlık dilekleri ile ettikleri dualar eşliğinde oruçlarını açtı.
İftarın ardından eski Ramazan geleneklerini devam ettirmek ve yeni nesillere tanıtmak amacıyla sahneye koyduğu geleneksel Türk tiyatrosu örnekleriyle vatandaşlara unutamayacakları bir gece yaşatan HBB Şehir Tiyatrosu, gölge oyunu, meddah, orta oyun, Aşuk ile Maşuk, köçek ve mani ile izleyenlerden büyük beğeni topladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hassalılar Kardeşlik Sofrasında Buluştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar