Skip Navigation Links

Hatay'da 'Gizli Göz' Operasyonu!

İskenderun Kaçakçılık İstihbarat ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri Antakya'da eş zamanlı gerçekleştirdiği 'Gizli Göz' operasyonunda çeşit

Gündem   A+a-

 
Hatay’da “Gizli Göz” Operasyonu!
 
 
 
İskenderun Kaçakçılık İstihbarat ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri Antakya’da eş zamanlı gerçekleştirdiği “Gizli Göz” operasyonunda çeşitli aksesuar şeklinde gizli kameralar ele geçirildi.
İskenderun Kaçakçılık İstihbarat ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri, Son günlerde siyasi arenada sıkça gündemde olan kaset olaylarının temelini oluşturan ‘gizli çekim yapmaya yarayan’ ses ve görüntü kaydedici cihazlara yönelik Hatay’da çalışma yaptı. Hatay’ın Merkez ilçesi Antakya’da 3 ayrı adrese eş zamanlı olarak yapılan “Gizli Göz” Operasyonu’nda “anahtarlık kamera, kalem kamera, kameralı saat başta olmak üzere çok sayıda gümrük kaçağı gizli kamera ve bunlara ait aksesuar ele geçirildi.
İskenderun Kaçakçılık İstihbarat ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekiplerince olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı, adli işlem yapılmak üzere Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi.
Yetkililer, gümrük kaçağı gizli kameraların ele geçirilmesi amacıyla operasyonlara hızla devam edileceğini, vatandaşların bu tür eşya satışlarından haberdar olmaları halinde ALO 136 Gümrük Muhafaza Kaçakçılık İhbar Hattına bilgi vermeleri gerektiğini, bilgi veren vatandaşların isimlerinin gizli tutulacağını bildirdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet