Skip Navigation Links

Başkan Savaş Payaslı Hemşehrileriyle Kardeşlik Sofrasında Buluştu

Başkan Savaş Payaslı Hemşehrileriyle Kardeşlik Sofrasında Buluştu

Başkan Savaş Payaslı Hemşehrileriyle Kardeşlik Sofrasında BuluştuWeb
TV

Payas   A+a-

https://8gunhaber.com/haber/40571/baskan-savas-payasli-hemsehrileriyle-kardeslik-sofrasinda-bulustu.html
 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan münasebetiyle her yıl geleneksel hale gelerek Hatay’ın 15 ilçesinde kurulan kardeşlik sofrasında Payaslı hemşehrileri ile buluştu.
17 Mayıs Cuma günü Payas HATSU önünde sevgi, hoşgörü, rahmet ve bereket çerçevesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Başkan Savaş’ın yanı sıra CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP Payas ilçe yöneticileri, İYİ Parti Hatay İl Başkanı Ali Seçer ve çok sayıda Payaslı katılım gösterdi.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan’ın maneviyatını Hatay halkı ile bir arada yaşamak isteyen Başkan Savaş ve kardeşlik sofrasında buluştuğu hemşehrileri dualar eşliğinde oruçlarını açtı.
İftar yemeğinin ardından Ramazan kültürünü yaşatmak adına sahneye koyduğu geleneksel Türk tiyatrosu örnekleriyle vatandaşlara unutamayacakları bir gece yaşatan HBB Şehir Tiyatrosu; gölge oyunu, meddah, orta oyun, Aşuk ile Maşuk, köçek ve mani ile izleyenlerden büyük beğeni topladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Başkan Savaş Payaslı Hemşehrileriyle Kardeşlik Sofrasında Buluştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet