Skip Navigation Links

Gençlik Mehteranla Yürüdü

İskenderun’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında mehter takımı eşliğinde ‘Gençlik Yürüyüşü’ düzenlendi.

Gençlik Mehteranla YürüdüWeb
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında mehter takımı eşliğinde ‘Gençlik Yürüyüşü’ düzenlendi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen gençlik yürüyüşü, Ulucami Caddesi üzerinde Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehter takımı eşliğinde başladı.
İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından organize edilen yürüyüşte 3 bine yakın genç ve öğrenci, ellerinde Türk bayrakları ile Atatürk Anıt Alanı’na kadar yürüdü.
Mehter Takımı ile binlerce öğrencinin ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyüşü sırasında vatandaşlarda balkonlarına çıkarak öğrencileri alkışladı.
Gençlik yürüyüşüne İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, HBB 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ferit Gül, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ve binlerce öğrenci katıldı.
Atatürk Anıt Alanı’nda çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yürüyüş ve tören sona erdi.
15-19 Mayıs tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında pek çok etkinliğin olacağını belirten İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdür Vekili Ali Ferit Gündel, futbol, voleybol, bocce, masa tenisi ve satranç gibi birçok spor etkinlilerinin olduğunu söyledi.
Gündel son alarak, 19 Mayıs’ta askeri limanda sahil güvenlik botları ile öğrencilere yönelik gezi, Deniz Kuvvetleri’nin modern savaş gemilerinin kışlada halkın ziyaretine açık olacağını belirterek, yine aynı gün Deniz Müzesi’nin de halkın hizmetine açık olacağını sözlerine ekledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gençlik Mehteranla Yürüdü videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet