Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Serap Çağrı: “Yüzlerce Can Yolumuzu Gözlüyor…”

Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Arsuz Temsilcisi Serap Çağrı: “Yüzlerce Can Yolumuzu Gözlüyor…”

Serap Çağrı: “Yüzlerce Can Yolumuzu Gözlüyor…”

Arsuz   A+a-

Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Arsuz Temsilcisi Serap Çağrı, “İskenderun çöplüğünde yaşam mücadelesi veren canlar yolumuzu gözlüyor…” dedi.
Hatay’ın İskenderun ilçesi Çankaya Mahallesi mevkiinde bulunan çöplük alanında yaşam mücadelesi veren köpeklere Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu sahip çıkıyor.
Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Arsuz Temsilcisi Serap Çağrı, uzun bir süreden beri kendi imkanlarımız ve hayvanseverlerin destekleri ile aldığımız mamaları çöpte yaşamaya çalışan hayvanlara ulaştırdıklarını ifade ederek şunları söyledi:
“İskenderun Çankaya çöplüğü ve civarında bir çok sokak hayvanı beslenmeye ve barınmaya çalışıyor... Oradaki gönüllü dostlarımız elinden geldiğince oraya ulaşmaya çalışıyor. İstedik ki biz de yanlarında olalım...
12 Mayıs Pazar günü bu etkinlik için Hatay Büyükşehir Belediyesinin bize tahsis ettiği otobüs ile saat 16:00’da Pac Meydanı’nda buluşup hareket edeceğiz. Anneler gününde, kalbi sokakta atan tüm anne ve baba yürekleri bekliyoruz; mamanızı alın ve gelin...
Beslenme etkinliğimize Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı Dr. Ufuj Bayraktar, Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Başkan yardımcısı Mücalla Çelik, Sarı Zeybekler Derneği Genel Merkez yönetimi ve üyeleri Gaziantep Cahide Derneği yönetimi ve üyeleri, Hatay Doğa ve Yaşam Derneği yönetimi ve üyeleri, Veteriner Hekim Ayhan Kaya, Veteriner Hekim İsmail Alaca ve Hatay halkının geniş katılımı ile gerçekleştireceğiz.”
Konu ile ilgili geniş bilgi için 0 555 172 01 04 (Serap Çağrı) numaralı telefondan ulaşılabilir.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş