Skip Navigation Links

Babası Emin Keskin’i Mahkemeye Verdi!

İstediğini Aldı…

Babası Emin Keskin’i Mahkemeye Verdi!

Gündem   A+a-

En büyük hayali nüfus cüzdanında babasının adının yazması olan Genç İşadamı Okan Keskin, sonunda bu hayalini gerçekleştirdi.
Hatay’ın tanınmış işadamlarından Keskin Kömürcülük Sahibi Emin Keskin’in oğlu Genç İşadamı Okan Keskin, küçük yaşlarından itibaren kendisini ‘Küçük Emin Keskin’ olarak tanıtıyor, arkadaşları ve yakınlardı tarafından da bu şekilde seslenilmesini istiyordu.
20 yaşındaki Okan Keskin, mahkemeye başvurarak isim ekleme talebini iletti. İskenderun Asliye Hukuk Mahkemesi, Okan Keskin’in talebini yerinde bularak, şahitlerin de olumlu görüşüyle birlikte babası Emin Keskin’le aynı adı, ‘Okan Emin Keskin’i resmen kullanmaya başladı.
Mahkeme kararını verdikten sonra İskenderun Adliyesi önünde babası Emin Keskin ve Abisi Hakan Keskin’le birlikte açıklama yapan Okan Emin Keskin, en büyük hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu belirterek, her zaman örnek aldığı ve izinden gittiği babasıyla aynı ismi taşımaktan onur duyacağını söyledi.
Evladı Okan Keskin’in bu talebine ilk günden beri sıcak baktığını belirten işadamı Keskin Kömürcülük Sahibi Emin Keskin, tüm evlatlarını eşit derecede sevdiği gibi, küçük oğlu Okan’ın çocukluğundan bu yana böyle bir hayali olduğunu ifade etti.
Oğluyla aynı ismi taşımanın kendisi için de büyük bir gurur ve mutluluk vesilesi olduğunu belirten İşadamı Emin Keskin, “İş ve özel hayatımda güzel işlere imza atmak için çalıştım. İnsanın bırakabileceği en büyük miras, güzel bir isim ve eserleridir. Güzel bir ismim olduğunu düşünüyorum ve oğlum ismimi hayatı boyunca çok daha iyi yerlere getirecek buna inanıyorum” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet