Skip Navigation Links

Ekinciler Zirvede Gezmeyi Severler..

Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı Faruk EKİNCİ ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep EKİNCİ son yıllarda sağlıklı yaşam konjonktür rüzgârına kendile

Ekonomi   A+a-

Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı Faruk EKİNCİ ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep EKİNCİ son yıllarda sağlıklı yaşam konjonktür rüzgârına kendilerini kaptırmışlar ve her hafta sonu kendilerine bir güzergah belirleyip dağ yürüyüşü yapıyorlar.

İlk yürüyüşü Maraş’ın Başkonuş yaylası zirve güzergahı karlar üzerinde 20 km’lik bir yürüyüşle gerçekleştiren Faruk ve Recep Ekinci, İkinci yürüyüşü yine karlar üzerinde Belen geçidinden başlayıp eski radara kadar 22 km yürüdüler.

Son olarak geçtiğimiz hafta sonu Belen Nergizlik Köyü’nden Kozluk güzergâhında 14 Km’lik yürüyüş gerçekleştiren Faruk ve Recep Ekinci, bu yürüyüşü de, Zeki AKSOY, İbrahim ÇEBİŞÇİ, Şahin DAL, Mehmet TEMİZDEMİR ile birlikte gerçekleştirdiler.

Sonraki hafta sonlarında da yeni güzergahlardan; Azganlık, Sarıseki, Höyük köyü Meryem Ana havuzuna yürüyüş gerçekleştireceklerini belirten Faruk ve Recep Ekinci, bu yürüyüşlerin hem sağlık, hem de ruhsal olarak çok yararlı olduğunu bölge tabiat güzelliklerini yakından tanıma fırsatı bulduklarını belirttiler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet