Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Namık Kemal Ortaokulu Kan Bağışında Türkiye 2’ncisi

İskenderun Namık Kemal Ortaokulunda kan bağışı kampanyasında Türkiye 2. si oldu.

Namık Kemal Ortaokulu Kan Bağışında Türkiye 2’ncisi

Eğitim   A+a-

İskenderun Namık Kemal Ortaokulu, Kızılay ortak çalışmasıyla her sene düzenlendiği Kan Bağışı Kampanyasında yeni bir rekora imza atarak, 500 ünite kan bağışına ulaştı.
 
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Türk Kızılayı İskenderun Şubesi, İskenderun Namık Kemal Ortaokulu, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin de iştirakiyle "Kahraman Olmak Kanında Var" adı altında düzenlenen kan bağışı kampanyasına ilgi yoğun oldu.
 
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, kendisinin de bir kan bağışçısı olduğunu ve geçtiğimiz günlerde kan bağışında bulunarak toplumsal bir görevi yerine getirmenin onur ve mutluluğunu yaşarken aynı zamanda sağlık açısından da kendisini daha iyi hissettiğini ifade ederek, kan bağışı projesine emeği geçen ve kan bağışında bulunarak destek veren tüm gönüllülere canı gönülden teşekkür etti.
 
Okul Müdürü Ali Koç ise amaçlarının ‘Kahraman Olmak Kanında Var’ sloganının gerçekliğini insanlara aktarmak olduğunu söyleyerek, yoğun katkıdan ötürü herkese teşekkür etti. Türk Kızılayı İskenderun Şubesi tarafından, kan bağışı kapsamında emeği geçenlere yönelik tanzim edilen teşekkür belgeleri de sahiplerine takdim edildi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş