Skip Navigation Links

Kursiyer Sergisi İlgi Gördü

Hatay Büyük Şehir Belediyesi bünyesinde yer alan ve kısa adı HATMEK olan Hatay Meslek Edindirme Kursları’nın İskenderun’daki binasında bulunan

Kursiyer Sergisi İlgi Gördü

Kültür Sanat   A+a-

kursiyerlerin yılsonu sergisi büyük ilgi gördü.
Halk Eğitim Merkezi İskenderun binası sergi salonunda “El Emeği Göz Nuru” ürünlerini sergileyen kursiyerlerin heyecanlı oldukları gözlenirken; eğitim öğretim sezonu içerisinde yaptıkları çalışmalar büyük beğeni topladı.
Hatay Büyük Şehir Belediyesi Kültür Daire başkanı Mehmet Bozkurt ile şube müdürleri Çilem Soylu ve Emine Atmaca’nın kurdelesini birlikte keserek açılışını gerçekleştirdikleri sergide resim, mefruşat, el sanatları rolyef, ahşap boyama, ipek kozası ve yağlı boya çalışmalarından oluşan eserler yer aldı.
HATMEK’in kuruluş amacına uygun olarak çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çeken Kültür Daire Başkanı Mehmet Bozkurt serginin açılışında yaptığı kısa değerlendirmede şunları söyledi “ Büyük Şehir belediye başkanımızın göreve başladığı ilk andan itibaren verdiği talimat doğrultusunda kurulan HATMEK gün geçtikçe gelişmekte ve daha geniş kitlelere ulaşmaktadır. Tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Yıl boyunca yaptıkları çalışmalar sonucunda elde ettikleri birbirinden güzel ve değerli eserlerini büyük bir gururla sergiliyorlar. Tüm kursiyerlerimize ve kurs eğitmenlerimize teşekkür ediyorum.”
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet