Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP Arsuz Yönetiminden, Başkan Güven’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’i makamında ziyaret ederek,

CHP Arsuz Yönetiminden, Başkan Güven’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Arsuz   A+a-

hayırlı olsun dileklerini iletti.
Ziyaret ve seçim öncesi çalışmaları için CHP İlçe Başkanı ve Yönetimine teşekkür eden Başkan Güven, “ Ben öncelikle seçim döneminde, saha çalışmalarında birlikte olduğumuz ve emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu sadece bir kişinin başardığı ya da kazandığı bir seçim değil. Bu birlik ve beraberliğin, Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül veren, emeği olan herkesin başarısıdır. Önümüzdeki 5 yıllık süre içerisinde tüm çabamız, halka hizmet etmek ve Arsuz’un kalkınıp, daha iyi yerlere gelmesi için olacaktır, ”ifadelerini kullandı.
CHP İlçe yönetimini kapıda karşılayarak ziyaret için teşekkür eden Başkan Güven’e çiçek takdim eden ve görevinde başarı dileyen CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin ” 31 Mart seçimlerinde tüm teşkilatımız ile uyum içerisinde çalıştık. Bundan sonraki süreçte de aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Arsuz Belediye Başkanımız Sayın Asaf Güven’e görevinde başarılar diliyorum,” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş