Skip Navigation Links

Kanalda Bulunan Ceset Fuat Kelahmet Çıktı

Hatay’ın İskenderun ilçesi Meydan Mahallesi’nde yağmur suyu drenaj kanalı içerisinde bulunan erkek cesedinin, kimliği belirlendi.

Kanalda Bulunan Ceset Fuat Kelahmet Çıktı

Gündem   A+a-

Cesedin Avukat Serdar Kelahmet’in babası olduğu öğrenildi.
Otlak ve suyun içerisinde bulunan cesedin çıkartılması için HBB İtfaiye ekiplerinden yardım istendi. İtfaiye aracındaki yangın merdiveni kanala uzatılarak, ceset ekiplerin de yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı. Üzerinde mavi gömlek bulunan kır saçlı erkek cesedi, İskenderun Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Bu arada su kanalında bir erkek cesedi bulunduğu olayının basında yer alması üzerine Kelahmet ailesi, bir gün evvel haber alamadıkları Av. Serdar Kelahmet’in babası Fuat Kelahmet için polise başvuruldu. Polis nezaretinde aile morga giderek teşhis ettikleri cenazenin Fuat Kelahmet’e ait olduğunu belirledi.
İlk belirlemelere göre, kafasından darbe aldığı ve ölüm sebebinin kesinleştirilmesi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderilen cenazenin bugün alınarak öğleden sonra saat 17.00'de evlerinin önünden kaldırılarak toprağa verileceği öğrenildi.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, su kanalında bulunan cesetle ilgili, geniş çaplı araştırma ve tahkikatını sürdürüyor.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet