Skip Navigation Links

Biçer Beton Bir İlk'i Gerçekleştiriyor..

Biçer ailesi yeni bir yatırım daha yaparak hazır beton sektörüne girdi..

Ekonomi   A+a-

 
Beton%20B.jpg" /> 
Biçer ailesi yeni bir yatırım daha yaparak hazır beton sektörüne girdi..
 
 
Biçer Beton Bir İlk’i Gerçekleştiriyor..
Hatay’ın İskenderun ilçesi Karaağaç Beldesi Organize Sanayi Bölgesi gelişiyor ve yeni yatırımlarla güçleniyor. Bölgemizin saygın ailelerinden Biçer ailesi, yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Yeni yatırımları olan Biçer Beton’la takdir toplayan Biçer ailesi, hazır beton sektöründe ilkleri de bölge halkına sunuyor. Ürün çeşitliliği bakımından çok önemli bir farklılık yaratan Biçer Beton, özellikle sanayi yatırımları ile liman inşaatlarında kullanılacak betonuyla da ilgi göreceğe benziyor.
Beton Santralinin kapasitesi ve ürün çeşitliliği hakkında bilgiler veren Biçer Beton Tesis Müdürü Meriç Demiriz, ürün kalitesi ve çeşitliliğiyle bölgede “Tek” olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.
Biçer Beton’un bölge halkına vereceği hizmeti özetleyen Tesis Müdürü Demiriz, “Biçer Beton Haziran başı itibariyle üretime başlamıştır. Saatte 130 Metreküp beton üretme kapasitesine sahip, Twinshaft’lı, Agrega bekleme Bunker’li,3 m3 karıştırma kapasitesine sahip pan mikseri ile yaş sistem en son teknolojiyle donatılmıştır. Bölgemizde bu kapasiteye sahip tek hazır beton santralıdır. Geniş ekipmanımızla ve değişik ürün yelpazemizle bölge halkına hizmet vermeye devam edeceğiz. Ürün yelpazemiz içerisinde, C-16’dan C-40’a kadar betonarme betonları olacak. bununla beraber değişik tarzda ürünlerimizde olacak. Bİ Performans Beton dediğimiz Self Leveling and Self Compact yani Kendiliğinden sıkışan ve yerleşen beton.Bu beton vibratör ihtiyacı olmadan kendiliğinden yerleşme ve seviyelenme yeteneğine sahiptir .Düşük geçirimlilik özelliği sayesinde agresif kimyasalların beton nüfuz etmesini engeller ve demir donatıyı korozyona karşı korur.Minimum C 40 düzeyinde mukavemeti ve küçük agrega tane çapı ile en sık donatı aralığından rahatça geçer ve yüksek aderansı ile(yapışma gücü)eski ve yeni betonları bile birbirine bağlayabilir.Güçlendirme projelerinde özellikle mantolama tekniği için vazgeçilmez bir üründür.Aynı zamanda çok hızlı kazanılan mukavemet ile kalıp bekleme süreleri minimuma inecektir.C20 betonun 28 günde aldığı mukavemeti bu beton ile 2 günde almak mümkündür. Bİ SEA PERFORMANS dediğimiz beton , deniz altına, su altına dökülen ancak sudan etkilenmeden, su altında sertleşip kendiliğinden sıkışan vibrasyona ihtiyaç duymadan yerleşebilen bir betonumuz olacak.
Bİ Cement Free dediğimiz endüstriyel tesisler için Asit’e dayanıklı beton ,içerisinde çimento olmayan, yani çimentonun hammaddesi olan klinker kullanılmadan istenilen mukavemet sınıfında üretilebilen betonumuz olacaktır. Bu betonumuz Asit’e dayanıklıdır. Bölgemizde ki sanayi yatırımlarında Asit’e dayanıklı beton olarak vereceğiz.Çimentosuz beton dünyada Amerika Birleşik Devletleri ve Avusturya’dan sonra Türkiyede’ki tek nokta olan BİÇER BETON’da üretilecektir.Ayrıca İzolasyonlu Şap Betonu üretimi de Yapacağız. Damlara su geçirmeyen, binaya ek yük getirmeyen, su, ses ve ısı yalıtımı sağlayan bir ürünümüz olacak. Bütün bunları ilerleyen zamanlarda İskenderun halkıyla buluşturmayı hedefliyoruz.
 

İskenderun Biçer Beton 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet