Skip Navigation Links

2M İnşaat Osmaniye'de!

2M İnşaat, Hatay'ın ardından Osmaniye'de bir ilki başararak, yeni çıkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yönetmeliklerine uygun mevcut ve yeni binalar iç

Ekonomi   A+a-

 
2M İnşaat Osmaniye’de!
 
2M İnşaat, Hatay’ın ardından Osmaniye’de bir ilki başararak, yeni çıkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yönetmeliklerine uygun mevcut ve yeni binalar için zorunlu Enerji Kimlik Belgesi vermeye başladı
 
Projecilik ve taahhüt iş kollarında piyasanın öncü kuruluşlarından biri olmak maksadıyla yola çıkan 2M İnşaat, Hatay’ın ardından Osmaniye’de bir ilki başararak, yeni çıkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yönetmeliklerine uygun mevcut ve yeni binalar için zorunlu Enerji Kimlik Belgesi vermeye başladı. İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Kıraç ve İnşaat Mühendisi Mehmet Yılmazlar tarafından temelleri atılan 2M İnşaat Mühendislik Proje Taahhüt firması kendi alanında Hatay’ın ardından Osmaniye’de de ilk şubelerini açarak, ayrı ayrı kurumların verdiği hizmetleri tek kalemde toplayarak güçlü kadrosu ile sektörün çıtasını yükseltmeye başladı.
 
İki Deneyimli İsim Omuz Omuza
 
“Hayallerinizi Canlandırın” sloganı ile müşterilerini büyüleyen firma yetkilileri, 2009 Yılında temelleri atılan 2M İnşaat’ı, 2011 yılında tamamen kullanıcıya hizmet verecek duruma getirmişlerdir. Kentsel ölçekte Yn iç mekan düzenlemesine, danışmanlıktan, dış cephe izolasyon uygulamasına (mantolama), gayrimenkul değerlemeden, Enerji Kimlik Belgesi uzmanlığına, emlak alım-satımından her türlü taahhüt işine kadar uzanan bir yelpaze içinde mesleki faaliyetlerini sürdüren 2M İnşaat, başarısını her geçen artırıyor.
 
“EKB Yasal Bir Zorunluluktur!”
 
Türkiye’de yeni yeni yaygınlaşan ve devlet tarafından zorunlu hale getirilen Enerji Kimlik Belgesi konusunda 2M İnşaat mevcut binalar konusunda Hatay’da ve Osmaniye’de hizmet veren tek kuruluş. Enerji Kimlik Belgesi’nin yasal bir zorunluluk olduğunu savunan İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Kıraç, “Enerji Kimlik Belgesi (EKB); asgari olarak binanın enerji ihtiyacı ve enerji tüketim sınıflandırması, yalıtım özellikleri veya soğutma sistemlerinin verimi ile ilgili bilgileri içeren belgedir. Düzenlenmesi hem bir yasal zorunluluk hem de müşterilerin ve bina sakinlerinin bilinçlendirilmesi için önemli bir materyaldir. 2M İnşaat olarak firmamız Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yönetmelikleri doğrultusunda, hem yeni hem de mevcut binalar için Enerji Kimlik Belgesi düzenleme yetkisine sahiptir. Ayrıca yine bina sahiplerini ve yöneticileri yakından ilgilendiren Verimlilik Artırıcı Proje (VAP)’ı bölgemizde yapan tek kuruluşuz. VAP binaların belirli oranlarda enerji tasarrufunu sağlayan bir çalışmadır. Yeni yeni yaygınlaşan VAP konusunda da bilgilendirme faaliyetlerine başladık ” dedi.
 
Yalıtımın Yeni Adı Thermocoat
 
Son dönemlerde yaygınlaşan dış cephe izolasyonu konusunda ekolojik yalıtım sıvası olan Thermocoat’ı Hatay başta olmak üzere, Osmaniye ve bölgede yaygınlaştıran 2M inşaat bu yeni ürün sayesinde binaların ısı, ses, su ve yangın yalıtımını sağlamaktadır. Bu konu hakkında bilgiler veren İnşaat Mühendisi Mehmet Yılmazlar, “Thermocoat ürünü; ısı, ses, su ve yangın yalıtımını tek kalemde sağlayan ekolojik yalıtım sıvasıdır. Son zamanlarda yaygınlaşan bu ürün, başta Akdeniz Bölgesi olmak üzere tüm Türkiye’de tercih edilir hale gelmiştir. Tamamen Türkiye’de çıkarılan madenlerden üretilen doğal izolasyon malzemesi olan Thermocoat % 100 yerli oluşu nedeniyle tercih sebebi olmuştur. Diğer yalıtım malzemelerine göre daha düşük maliyetli olan Thermocoat, çevreye duyarlı ekolojik yalıtım sıvasıdır. Thermocoat’ın satış ve uygulama üzerine Hatay ve Osmaniye yetkili firması 2M İnşaat’tır” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet