Skip Navigation Links

TGK Genel Başkanı Kasım Bağdu Basın ile Buluştu

Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Genel Başkanı Kasım Bağdu, Hatay'ın İskenderun ilçesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

TGK Genel Başkanı Kasım Bağdu Basın ile Buluştu

Yerel   A+a-

Bağdu, bir restoranda gerçekleşen buluşmada, yaptıkları çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.
Yurt genelinde 55 ilde teşkilatlarının olduğunu belirten Bağdu,
‘’Türkiye Gençlik Konseyi hiçbir siyasi düşünceye bağlı olmayan bağımsız bir kuruluştur. En büyük gücümüz bu bağımsızlığımız ile Siyasi bir amaç gütmeden Türk Gençliğini bir çatı altında toplamamızdır.
Her ne kadar Siyasi bir bağlılığımız olmasa da bizler ortak paydamız olan devletimize sahip çıkan, Türkiye Gönül Vermiş ve Büyük Türkiye hayalini güden vatanına ve milletine hizmet etmekten geri kalmayan bir gençlik oluşumuyuz.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ünde Dediği Gibi ‘’Bütün Ümidim Gençliktedir’’
Biz gençler olarak böylesi önemli konumdayken üzerimize düşen sorumluklarımızı yerine getirmeliyiz.
Soran Sorgulayan Sorumluluk almaktan korkmayan ve kendisini hem öğretim hem de eğitim olarak gelişime açık tutan bilinçli bir gençlik oluşturma çabası içerisindeyiz.
Bütün bunları yaparken de kültürel ve manevi değerlerine sahip çıkan bir gençliğin olmasını hedeflemekteyiz.’’ Diye konuştu.
Etkinliğe, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Basın Mensupları, Stk Temsilcileri, üyeler ve öğrenciler de katıldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet