Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Haftanın Spor Haberleri

İskenderun Belediye Spor Emin Ellerde

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden bölgemizin Turuncu Mavili ekibi İskenderun Belediye Spor 2019-2020 sezonundan itibaren emin ellerde. İskenderun Belediye Spor'un geleceğiyle ilgili olarak Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Keskin, yaptığı açıklamayla spor camiası heyecanlandırdı.
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'nın Onursal Başkanlığını yapacağı İskenderun Belediye Spor'a yeni yönetim oluşturuluyor. Yönetimde İskenderun Belediyesinde görevli üst düzey bürokratlar görev yapacak.
 
İskenderun Belediyesi Başkan Yardımcılarından Ahmet Keskin yaptığı açıklamada," Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı beyin talimatı ile Belediyemize ait bütün sosyal ve spor tesisler belediyemiz tarafından işletilecektir. Eksik çalışmalarımız hızla tamamlanıyor. İskenderun Belediye spor ile ilgili yönetim değişikliği yapılarak Başkanımızın Onursal Başkanlığında Belediyemizin üst düzey bürokratlarından kurulu ekiple yola devam edilecektir. Her şey İskenderun için" dedi.
 
 
Yükseliş Koleji (U-14) Takımı Grup Şampiyon
 
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme (U-14) ligine Hatay'ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Yükseliş Koleji (U-14) Futbol Kulübü Karaağaç Spor'u 3-1 mağlup etti.
Alınan bu sonucun ardından Yükseliş Koleji Futbol Kulübü grubunda şampiyon oldu.
Teknik Direktör Ali Gülmez yaptığı açıklamada, "Hatay Amatör Küme (U-14) gurubunda şampiyon takımımı kutluyorum. Yükseliş eğitimin ve sporun yükselen değeri. Bundan sonra gözünüz Yükselişte olsun. İnandık kısa zamanda başardık. Yükseliş ailesine hayırlı olsun" dedi.
 
 
Nazilli Belediye Spor 2 Erzin Belediye Spor 2
 
Erzin Belediye Spor Gelecek Sezonun Planlamasını Yapmaya Başladı
 
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Erzin Belediye Spor'da ligde kalma sevinci yaşanıyor. Son iki yıl içerisinde girdiği maddi krizden bir türlü kurtulamayan Turuncu Beyazlı ekip Erzin Belediye Spor, Nazilli ilçe stadında yapılan ve şampiyonluğa oynayan ekiplerden lig ikincisi Nazilli Belediye Spor ile 2-2 berabere kaldı. Adnan Deniz Kayatepe, Turhan Akbaş ile Mert Baykal'ın yönettiği karşılaşmada ev sahibi Nazilli Belediye Spor'un gollerini 23. dakikada Görkem Bitin, 64. dakikada da Burak Özbakır atarken, Erzin Belediye Spor'un gollerini de 74. dakikada Volkan Yılmaz, 80. dakikada da Gökdeniz Varol attı. Müsabakanın 87. dakikasında Erzin Belediye Spor'dan Yücel Candemir kırmızı kart gördü.
 
Müsabakanın 89. dakikasında Erzin Belediye Spor'un kalecisi Ömer Kavurgacı penaltı kurtararak, deplasmanda kazanılan puana katkı sağlamış oldu.
Alınan bu sonucun ardından Erzin Belediye Spor'un yönetimi gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı bile.
 
 
Mehmet Seçkin'li Payas Spor'un Başarılı Çıkışı Devam Ediyor
 
Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden ve bölgemizin sevilen ve başarılı Teknik Direktörlerinden Mehmet Seçkin'in çalıştırdığı mavi beyazlı ekip Payas Spor'un yükselişi devam ediyor.
 
Güney temsilcisi Payas Spor, Tepecik Şenol Güneş stadında yapılan karşılaşmada Halide Edip Adıvar Spor ile 2-2 berabere kaldı. Ahmet Aydın, Uğur Akalp ile Çağdaş Yüksel Çağ'ın yönettiği karşılaşmada Payas Spor'un gollerini 13. dakikada Ahmet Baykal, 52. dakikada da Hayri Mert Yomralıoğlu atarken, ev sahibi Halide Edip Adıvar Spor'un gollerini de 42 ve 54. dakikalarda Fevzi Can Bozkuş attı.
 
Alınan bu sonucun ardından Payas Spor, 48 puan ile 6. sırada yer alıyor.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar