Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Milletvekili Yayman Ve Başkan Yavuz Teşekkür Ziyaretlerinde

Milletvekili Yayman Ve Başkan Yavuz Teşekkür Ziyaretlerinde Yoğun İlgi Ve Sevgi Görmeye Devam Ediyor.

Milletvekili Yayman Ve Başkan Yavuz Teşekkür Ziyaretlerinde

Kırıkhan   A+a-

Ak parti Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Ak parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, 31 Mart seçimleri sonrası mahallelere teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.
Bu bağlamda, Ceylanlı, Taşoluk, Saylak, Balarmudu, Dedeçınar, İçada, Torun, Kalakamberli, Başpınar, Muratpaşa – Kızılkaya, Adalar, Muratpaşa, Gölbaşı, Çataltepe mahalleri ziyaret edilerek, Ceylanlı Mahalle muhtarı Abdurrahman Doğan, Taşoluk Mahalle muhtarı Mustafa Kaya, Saylak Mahalle muhtarı Ömer Şaday, Balarmudu Mahalle muhtarı Âdem Feriz, İç ada mahalle muhtarı Bülent Çolak, Çataltepe mahalle muhtarı Sinan Ceritoğlu, Torun mahalle muhtarı Şevket Uç, Kalakamberli mahalle muhtarı Şemsettin Balcı, Başpınar mahalle muhtarı Abdurrahman Kazan, Adalar mahalle muhtarı Halil Açık, Muratpaşa – Kızılkaya mahalle muhtarı Mehmet Şanverdi, Muratpaşa mahalle muhtarı Hasan Donat, Gölbaşı mahalle muhtarı Abdo Bilgin, Dedeçınar mahalle muhtarı Yusuf Gökçe’ye hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulunuldu.
Ziyaretler de ayrıca Mahallelerin eksikleri ve yapılması gerekenler konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretlerde konuşmalar yapan Milletvekili Yayman ve Başkan Yavuz; “Ak parti iktidarının ve Ak parti dava anlayışının farkının seçim öncesi ve seçim sonrasında her daim vatandaşların arasında olup ziyaret edip bütün sıkıntı ve dertlerine çözüm bulmaktır.
Seçimlerde bizlere destek veren vermeyen bütün hemşerilerimize teşekkür ederiz. Hizmet anlayışımız her zaman olduğu gibi siyasi ayrım gözetmeksizin, toplumumuzun her kesimini hizmete dâhil ederek ben duygusundan uzak biz kavramıyla hareket etmeye devam edeceğiz” denildi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş