Skip Navigation Links

Ülkemizin Göklerdeki Gururu Solo Türk İKEM Koleji’nde

Ülkemizin Göklerdeki Gururu Solo Türk İKEM Koleji’nde

Ülkemizin Göklerdeki Gururu Solo Türk İKEM Koleji’nde

Eğitim   A+a-

 Sundukları gösterilerle Türk Hava Kuvvetleri’nin imkân ve kabiliyetlerini tüm dünyaya gösteren Solo Türk’ün ekibi İKEM Kolejinde önemli bir sunum gerçekleştirdi. Pazar günü İskenderun’da yapılan gösteriden bir gün önce öğrenci, öğretmen ve velilerimizle bir araya gelen pilotlarımız tüm öğrenciler için büyük bir ilham kaynağı oldu.
Yaptıkları tehlikeli gösterilerle ve kelimenin tam anlamıyla “dosta güven, düşmana korku veren” Solo Türk ekibi Türk Hava Kuvvetleri’nin amacı, faaliyetleri ve F16 uçaklarımızın teknik özellikleri hakkında dikkat çekici bilgiler verdiler. Herkesin büyük bir ilgiyle izlediği sunumun son kısmında soru – cevap bölümüyle, özellikle pilot olmak isteyen öğrencilerin neler yapmaları gerektiğine dair süreci ifade ettiler.
Sunum sonrasında İKEM Koleji tarafından plaket takdim edilen Solo Türk pilotları ve yer ekibi, ardından öğrenci ve konuklara imza dağıtıp onlarla fotoğraf çektirdiler. Bu unutulmaz gün ve gençlerimize ilham kaynağı olduğu için gururumuz Solo Türk Ekibi’ne sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet