Skip Navigation Links

Öğrenciler Yerel Yönetim Dersini Başkan Mehmet Hacıoğlu'ndan Öğrendiler

Başkan Mehmet Hacıoğlu, Şehit Bilal Kurtoğlu İmam Hatip ortaokulunun müdür ve öğretmenlerinin daveti üzerine, 5.Sınıf öğrencilerinin sosyal bilgiler d

Öğrenciler  Yerel Yönetim  Dersini Başkan  Mehmet Hacıoğlu'ndan  Öğrendiler

Eğitim   A+a-

 
Başkan Mehmet Hacıoğlu, Şehit Bilal Kurtoğlu İmam Hatip ortaokulunun müdür ve öğretmenlerinin daveti üzerine, 5.Sınıf öğrencilerinin sosyal bilgiler dersine katıldı.
 
Yerel yönetimler konusu kapsamında okul öğretmenleri eşliğinde öğrencilere belediyenin çalışmaları ve belediye başkanının görevleri hakkında bilgi paylaşımında bulunan başkan Hacıoğlu öğrencilerin konu hakkında bilgilenmelerini sağladı.
 
Başkan Mehmet Hacıoğlu; "Bizler sizler için çalışıyoruz, bizim görevimiz ilçede yaşayan tüm hemşerilerimize eşit şekilde hizmet etmektir. Değerli gençler sizler bizim geleceğimizsiniz sizlerden beklentilerimiz çok çalışmanız ve memleketimize faydalı bireyler olmanızdır. Bugün bu koltukları bizler işgal ediyoruz ama yarın sizler bu koltuklarda olacaksınız. Bunu için kendinize birer hedef koyarak çalışmalısınız hedefiniz olmadan başarılı olamazsınız" dedi.
 
Ziyaret sonunda öğrenciler başkana çiçek takdim ederek kapı çıkışına kadar uğurladılar. Başkanımız Mehmet Hacıoğlu tüm öğrencilerle el sıkışarak veda etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet