Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Minik Arda Yüzme Yarışlarında Anıldı

Minik Arda Yüzme Yarışlarında Anıldı

Minik Arda Yüzme Yarışlarında Anıldı

Spor   A+a-

 İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Arda İlhan’ı anma yüzme müsabakaları yapıldı.
2015 yılında yüzme şampiyonasına giderken Isparta'da minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden ilkokul öğrencisi 8 yaşındaki Arda İlhan’ın anısına düzenlenen yüzme yarışmalarına 8-9-10 / 11-12 ve 13 yaş kız – erkek olmak üzere toplamda 48 sporcu katıldı.
Düzenlenen yarışmalar ile ilgili bilgiler veren İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, “23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, 2015 yılında yüzme şampiyonasına giderken Isparta'da elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki yüzme sporcusu Arda İlhan’ı anmak için yarışmalar düzenlendi. Ben bir kez daha küçük sporcu kardeşimiz Arda İlhan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” diye konuştu.
Yarışmalar sonrasında başarılı sporculara katılım belgeleri verildi. İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel ve müsabaka başhakemi Murat Oğuz ile antrenörleri başarılı sporcuları tebrik ederek belgelerini verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar