Skip Navigation Links

Haftanın Spor Haberleri

Bu hafta mücadele eden takımların maç sonuçları

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

Mut İdmanyurdu Belediye 0 Karaağaç Spor 2
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Arsuz Karaağaç Spor, Mut ilçe stadında oynanan karşılaşmada Mut İdmanyurdu Belediye Spor'u 2-0 mağlup etti. Utku Doğan, Okan Deler ile Vuslat Ay'ın yönettiği karşılaşmada Arsuz Karaağaç Spor'un gollerini Ali Yıldırım ile Mustafa Can Cap attı. Arsuz Karaağaç Spor, puanını 38'e çıkartmasına rağmen ikili averajla Reyhanlı Belediye Spor ile tarafsız sahada karşı karşıya gelecek. Bu müsabakada galip gelen takım, önümüzdeki futbol sezonunda Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek.
 
Kırıkhan Spor Hatay Amatör Ligine Düştü
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Kırıkhan Spor, haftayı 3-0 Hükmen galip bitirmesine rağmen, 35 puanla küme düştü. Kırıkhan Spor önümüzdeki futbol sezonunda Hatay Süper Amatör Liginde mücadele edecek.
 
 
Teknik Direktör Mehmet Kurt, "Verdiği destekten dolayı Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı'ya, Başkan yardımcılarımız Ahmet Keskin'e, Kemal Nadir Önal'a, Belediye meclis üyelerimize, Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Sarağoğlu'na, hocamız Ergün Saydam'a ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz...
 
Teknik Direktör Mehmet Kurt, "Verdiği destekten dolayı Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı'ya, Başkan yardımcılarımız Ahmet Keskin'e, Kemal Nadir Ünal'a, Belediye meclis üyelerimize, Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Sarağoğlu'na, hocamız Ergün Saydam'a ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz...
 
İskenderunlular Bal'da Kenetlendi
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunun son haftasında İskenderun 5 Temmuz stadında Talasgücü Belediye Spor'u 4-3 mağlup ederek önümüzdeki sezonda da (BAL) da mücadele etmeye hak kazanan İskenderun Belediye Spor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.
 
İskenderun Belediye Spor'a Destek Çığ Gibi
 
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'nın maddi destek verileceğinin açıklanmasının ardından Turuncu Mavili ekip İskenderun Belediye Spor'a destek çığ gibi. İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ile bölgemizin sevilen eğitimcilerden Ergün Saydam, karşılaşma öncesinde İskenderun Belediye Sporlu futbolcuların soyunma odasına gittiler. Sarağoğlu ile Saydam, futbolculara her türlü desteğin verileceğine dair vaatte bulunmaları, bir anda ortamda morallerin tavan yapmasına neden oldu.
 
Teknik Direktör Kurt'tan Teşekkür
 
İskenderun Belediye Spor'un Teknik Direktörü Mehmet Kurt, "Verdiği destekten dolayı Belediye Başkanımız Fatih Tosyalıya, Başkan yardımcılarımız Ahmet Keskin'e, Kemal Nadir Ünal'a, Belediye meclis üyelerimize, Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Sarağoğlu'na, hocamız Ergün Saydam'a ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
 
 
Ligin son haftasında Talasgücü Belediye Spor'u Mustafa Yıldız, Samet Aytekin, Yakup Can Yazgan (KK) ile Mehmet Çiloğlan'ın attığı gollerle 4-3 mağlup ederek mutlu sona ulaştılar...
 
İskenderun Belediye Spor'un Bal'lı Sevinci
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden İskenderun Belediye Spor, ligin son haftasında 5Temmuz stadında Talasgücü Belediye Spor'u 4-3 mağlup ederek, mutlu sona ulaştı. Nurullah Kırbaş, İbrahim Aksoy ile Eray Tanık'ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Belediye Spor'un gollerini 4. dakikada Mustafa Yıldız, 35. dakikada Samet Aytekin, 62. dakikada Yakup Can Yazgan (KK) ile 82. dakikada Mehmet Çiloğlan atarken, Talasgücü Belediye Spor'un gollerini de 7. dakikada Ali Yılmaz, 16. dakikada Yusuf Eser, 75. dakikada da Ertuğrul yalman attı.
Alınan bu sonucun ardından puanını 38'e çıkartmayı başaran İskenderun Beleidye Spor, 2019-2020 sezonda da Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele etmeye devam edecek.
 
 
Payas Spor 2 Turgutlu Spor 0
 
Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Payas Spor'un başarılı çıkışı devam ediyor. Bölgemizin Deneyimli Teknik Direktörlerinden Mehmet Seçkin'in çalıştırdığı Payas Spor elde ettiği bu galibiyetin ardından 47 puan ile 6. sırada yer alıyor.
 
Payas ilçe stadında yapılan ve Mehmet Türkmen, Önder Çalış ile Selim Konukçu'nun yönettiği karşılaşmada Payas Spor'u galibiyete taşıyan golleri Ahmet Baykal ile Ertaç Bağcı attı.
Güney tamsilcisi Payas Spor'un file bekçisi genç yetenek Suphi Dağ, yaptığı harika kurtarışlarla takımına hayat vermeye devam ediyor.
 
 
Cefakar Teknik Direktör Mehmet Kurt'a Sevgi Seli
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden İskenderun Belediye Spor'un cefakar Teknik Direktörü Mehmet Kurt, Talasgücü Belediye Spor karşısında alınan galibiyetin ardından futbolcular tarafından sevgi gösterilerinde bulunarak omuzlarda taşıdılar.
 
Yaklaşık 5 yıldan bu yana İskenderun Belediye Spor'u çalıştıran başarılı Teknik Direktör Mehmet Kurt, sezon başından bu yana meydana gelen tüm olumsuzluklara rağmen takımı Bölgesel Amatör Liginde bırakmayı başardı.
 
taraftarlarında sevgi gösterilerinde bulunduğu Teknik Direktör Mehmet Kurt'un zaman zaman da duygulandığı gözlerden kaçmadı.
 
Cefakar Teknik Direktör Mehmet Kurt, meydana gelen tüm olumsuzluklar karşısında yönetim ile futbolcular arasında köprü vazifesi görmesi spor camiası tarafından da yakinen bilinmektedir.
 
 
 
Erzin Belediye Spor'dan Farklı Tarife 7-1
 
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Erzin Belediye Spor'da ligde kalma sevinci yaşanıyor. Turuncu Beyazlı ekip Erzin Belediye Spor, Şehit Muhammet Oğuz Kılınç stadında yapılan karşılaşmada Körfez Spor'u her iki yarıda atılan gollerle 7-1 mağlup etti. Serkan Pınar, Hicri Yıldırım ile Çağdaş Yüksel Çağ'ın yönettiği karşılaşmada Erzin Belediye Spor'un gollerini Önder Selimoğlu (2), Erdem Onur Beytaş (2), Volkan Yılmaz, Gökdeniz Varol ile Berkant Taşkıran atarken, Körfez Spor'un golünü ise Berat Demir attı. Erzin Belediye Spor elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 36 ya çıkartarak 12. sıraya yerleşti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet