Skip Navigation Links

Teknolojide Her Şeyin En İyisi Sunny'de!

Dünya markası Sunny, teknolojiyi bir adım önden takip etmek isteyenler için yeniliklerle sürekli gündemde olmaya devam ediyor.

Ekonomi   A+a-

Sunny Hatay Bölge Distribütörü Öncü Elektronik Sahibi Behçet Devrim, Sunny teknoloji ürünleri ile küçük ev aletlerinin kalitesini bu sözlerle özetledi:
 
Dünya markası Sunny, teknolojiyi bir adım önden takip etmek isteyenler için yeniliklerle sürekli gündemde olmaya devam ediyor.
Teknoloji meraklılarının vazgeçemediği marka Sunny’nin Hatay Bölge Distribütörü Öncü Elektronik, küçük ev aletleri ve elektronik eşyalarıyla Hüdamar’da Karaağaç Beldesi halkıyla buluştu.
Hüdamar’ın açılışına katılan yüzlerce vatandaş, Sunny reyonlarına özel ilgi gösterdi.
Sunny Hatay Bölge Distribütörü Öncü Elektronik Sahibi Behçet Devrim, Sunny’deki gelişmeleri iki cümleyle özetleyerek, fazla söze gerek bırakmadı. Behçet Devrim özetle; “Teknolojiyi takip ediyoruz. Sunny’de yok yok! Teknolojide her şeyin en iyisi Sunny’de.”
Sunny Hatay Bölge Distribütörlüğü Öncü Elektronik Pazarlama Müdürü Elektronik Doktoru lakaplı Kadir Dağ, Sunny kalitesini Karaağaç halkıyla Hüdamar’da buluşturdukları için mutlu olduklarını söylerken, LCD TV ve Navigasyon cihazlarının büyük ilgi gördüğünü belirterek şöyle konuştu:
 
“ İskenderun ve bölge halkına Hüdamar’ın, büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu konuda biz de Sunny olarak onların yanındayız. Küçük ev aletlerinde, elektronik eşyalarda onların yanlarındayız. Ürünlerimiz toptan fiyatının çok altında bir fiyatla açılışa özel sunduk. Buradan İskenderun halkına duyuruyoruz.
Gelsinler, görsünler ve alsınlar. Bu arada Navigasyon cihazına çok büyük ilgi olduğunu gördük İskenderun halkında, 17 noktada Navigasyon İletişim Merkezleri kuruyoruz. Vatandaşlar buralardan yararlanabilirler.”
 
 
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet