Skip Navigation Links

“Atatürk ve Dünya Çocukları” Sergisi İskenderun’da açılıyor

Sarı Zeybekler 23 Nisan’ı Atatürk Fotoğrafları Sergisi ile kutlayacak.

“Atatürk ve Dünya Çocukları” Sergisi İskenderun’da açılıyor

Kültür Sanat   A+a-

Sarı Zeybekler Derneği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde İskenderun Belediyesi Sanat Galerisinde 50 adet fotoğraf ile yeni bir sergi Hatay halkı ile buluşturacak.
23 Nisan’ı Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğin teminatı olan dünya çocuklarına armağan ettiğini ifade eden Sarı Zeybekler Derneği Genel Başkanı Nevzat Kurt şunları söyledi :
“Türkiye Cumhuriyeti, çocuklara çok değer veren temeller üzerine kurulmuştur. Atatürk tarafından Türk ve dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, Atatürk'ün çocuklara verdiği değeri fotoğraflar ve videolarla anıyoruz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü yeterince anlatılmadığı günümüzde, O’nun ülkülerini, ideallerini, inkılaplarını ve en büyük emaneti Cumhuriyeti daha iyi anlatmak için özellikle çocuklara yönelik “Atatürk ve Dünya Çocukları” temalı bir sergi açacağız.
Bu sergimizde Yönetim Kurulu üyemiz ve aynı zamanda fotoğraf sanatçısı olan Banu Demirkent’in farklı ülkelerde çektiği fotoğrafların yanı sıra Atatürk’ün çocuklarla da olan fotoğraflara yer verdik.
23 Nisan Salı günü saat 14:30’da açılışını yapacağımız sergimiz 26 Nisan Cuma günü saat 17:00’de sona erecektir.
Sergi boyunca Atatürk ve dünya çocukları temalı sinevizyon gösterisinin de olacağı ücretsiz gezilebilecek sergimize tüm Hatay halkını davet ediyoruz.”
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet