Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Fatih Tosyalı: Sosyal Belediyecilik Anlayışını Tesis Edeceğiz

31 Mart 2019 yerel seçimleri sonucunda Belediye Başkanı olarak seçilen Fatih Tosyalı’ya tebrik ziyaretleri sürüyor.

Fatih Tosyalı: Sosyal Belediyecilik Anlayışını Tesis Edeceğiz

Yerel   A+a-

Başkanlık makamında yapılan tebrikler, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, sivil toplum kuruluşu üyeleri, iş adamları, esnaflar ve vatandaşların katılımıyla davam ediyor.
Belediye başkanlık makamında konuklarını ağırlayan Başkan Fatih Tosyalı, tebrikleri kabul ederek gelen konukların ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiriyor. Başkan Tosyalı’ya başarılar dileyen konuklar, yeni görevin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunuyorlar.
Hemşerilerinin sıcak ilgi ve alakasından dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanı Tosyalı, halkla iç içe hizmet yürüteceklerini dile getirdi. Gönül belediyeciliğini İskenderun’da tesis etme yönünde ciddi bir çaba harcayacaklarını vurgulayan Başkan Tosyalı, özlenen modern ve gelişmiş bir İskenderun’u tüm hemşerilerinin destekleri ile gerçekleştirme kararlılığında olacaklarını kaydetti.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret ederek tebriklerini iletenler arasında, İşadamı Mustafa Baştuğ, Ali Zontur, İskenderun’da günlük yayın yapan gazetelerin temsilcileri, İskenderun Memur-Sen’e bağlı sendikalar, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İskenderun Belediyesi Musiki cemiyeti Başkanı Ahmet Öz, Amanos Avcılar Derneği yönetim kurulu, Türkiye Gençlik Konseyi Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Kadın Platformu, Numune Mahallesi muhtarı ve azaları ,Aşkarbeyli Mahallesi muhtarı ve azaları ,Buluttepe Mimar Sinan camii cemaati, Barbaros Mahallesi muhtarı ve azaları, Hayvan severler derneği başkanı yönetim kurulu üyeleri, Siirtliler derneği, Suçıkağı Muhtarı ve azaları Uşşaki Vakfı yöneticileri yer aldı.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş