Skip Navigation Links

Tardu Travel'la Hızlı Yaşamaya Alışın..

Bölgede sanayi ve turizm yatırımlarının artması turizm acentesi sayısında artışı beraberinde getirirken, turizm sektörüne yeni bir soluk getiren Tardu

Ekonomi   A+a-

Bölgede sanayi ve turizm yatırımlarının artması turizm acentesi sayısında artışı beraberinde getirirken, turizm sektörüne yeni bir soluk getiren Tardu Travel dikkat çekiyor..
Tardu Travel’la Hızlı Yaşamaya Alışın..
Hatay ve İskenderun’da sanayi ve turizm yatırımları hız kazandıkça, yatırımcılar bir bir bölgeye geldikçe turizm acentesi sayısında da artış yaşanmaya başladı. Hatay Havaalanının çok hareketli bir konuma ulaşması, 5 yıldızlı otel projelerinin gündemde olması, turizm yatırımlarını da çeşitlendirmeğe başladı.
Turizm acentesi sayısındaki artış bir yana, Tardu Travel henüz çok yeni olmasına rağmen faaliyetleriyle dikkat çekiyor. Türkiye’nin bir çok bölgesine tur düzenlemeye başlayan Tardu Travel, bölge insanına Türkiye’nin güzelliklerini tanıtmaya kararlı görünüyor.
Tüm havayolu şirketlerinin bilet rezervasyonu, kültürel gezi ve turlar, yurt içi ve yurt dışı otel rezervasyonları ve daha bir çok hizmeti veren Tardu Travel, sahil şeridinde bulunan İskenderun Belediyesi Sosyal Tesisleri (Doğan Gazinosu) karşısında hizmet veriyor.
23 Nisan’da yapılacak Mardin ve Şanlıurfa turuyla ilk sınavını verecek olan Tardu Travel, tecrübeli personeliyle en iyi hizmeti vermek gayretini sürdürüyor.


Tardu Travel Satış Müdürü Derya Pehlivan, turizm acentesi olarak her türlü kapsamda hizmet vermek gayretinde olduklarını belirterek, tüm havayolu şirketlerinin bilet rezervasyonlarının dışında, yurt dışı ve yurt içi tüm otel rezervasyonlarında hizmet verdiklerini söyledi ve ekledi: “amacımız bölge halkına en iyiyi vermek. Büyük bir turizm potansiyelinin oluşması dışında Türkiye’nin dört bir yanından İskenderun’a ticari ve turistik amaçlı gelenlere verilmesi gerekli hizmetleri içeren yeni bir sistemi yerleştirdik” dedi.

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet