Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO Yönetiminden Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odasına Nezaket Ziyareti

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular.

İTSO Yönetiminden Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odasına Nezaket Ziyareti

Yerel   A+a-

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile İTSO yönetim kurulu üyeleri ziyarette bölgede yaşanan sorunların çözümü noktasında birlik ve beraberlik mesajları verdiler.
Ziyarette ağırlıklı olarak, Bölge ekonomisi, Sınırda yaşanan sorunlar, Suriye’den Hatay’a ve sınır illerine gelen mültecilerin durumları görüşüldü.
Ziyaretten ötürü memnuniyetine dile getiren Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu; “Suriye’de yaşanan iç karışıklıklar nedeniyle göç etmek zorunda kalan mülteciler Hatay, Kilis, Şanlıurfa başta olmak Sınır illerine göç ettiler. Reyhanlı’da bu göçlerden en çok nasibi alan sınır ilçemiz. Şu an Reyhanlı’da yaşayan 97 bine yakın Ülke vatandaşımız bulunurken, 127 bine yakın da Suriye’li göçmen şehrimizde yaşamaktadır. Bölgemizde Tarım, ticaret, Nakliye ve Lojistik sektörlerinde iş insanlarımız ticari faaliyetlerini sürdürmektedir” dedi.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “İTSO yönetimi olarak bölgemizin ortak sorunlarının çözümü noktasında zaman zaman bir araya geliyoruz. Suriyeli mültecilerde bu sorunların başında geliyor. Temennimiz Suriye olaylarının bir an önce sona ermesi ve bu sıkıntıların daha da büyümeden çözülmesidir. Hatay’daki Ticaret ve Sanayi Odaları olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde, sorunların çözümü ve bu sorunların en yetkili birimlere iletilmesi noktasında yaptığımız çalışmalar bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odasına gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt, Hıdır Güneş, Yusuf Yılmaz, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş