Skip Navigation Links

Yeni Jetta Gümüş Otomotiv'de !

Türkiye, aylardır merakla beklediği Yeni Jetta'lara sonunda kavuştu. İlk olarak İstanbul Auto Show'da Türk otomobil severlerle buluşan Volkswagen'in e

Ekonomi   A+a-

Türkiye, aylardır merakla beklediği Yeni Jetta’lara sonunda kavuştu. İlk olarak İstanbul Auto Show’da Türk otomobil severlerle buluşan Volkswagen’in efsanevi modeli Yeni Jetta, 41 bin TL’den başlayan fiyatlar ve uygun ödeme koşullarıyla Gümüş Otomotiv’de satışa sunuldu.

Volkswagen Hatay Yetkili Satıcısı Gümüş Otomotiv Genel Müdürü Mehmet Gümüş yaptığı açıklamada,Volkswagen’in ilk olarak 1979 yılında tanıttığı ve aradan geçen 31 yıl içinde ulaştığı 9,5 milyon adet satış rakamıyla önemli bir başarı yakalayan Volkswagen Jetta’nın altıncı nesli, Volkswagen’in çevre duyarlılığı konusunda ödül rekortmeni TSI motor seçenekleriyle ile birlikte Gümüş Otomotiv’de satışa sunulduğunu belirtti. Avrupa lansmanı geçen Kasım ayında İstanbul Auto Show’da yapılan Yeni Jetta, ilk etapta 1,2 TSI ve 1,6 TDI motor, manuel ve DSG şanzıman seçenekleriyle satılıyor. Highline, Comfortline ve Trendline donanım alternatiflerinin de sunulduğu Yeni Jetta’nın 1.2 TSI 105 HP Trendline modeli 41 bin TL’den satılıyor.

Daha sportif, daha uzun, daha geniş

Mehmet Gümüş ,araç özellikleri ile ilgili yaptığı açıklamada,tüm nesillerinden daha büyük olarak tasarlanan ve uzunluğu 4,64 metre, yüksekliği 1,45 metre, genişliği ise 1,78 metre olarak tasarlanan Yeni Jetta, bir önceki nesle göre 9 cm daha uzun olduğunu belirtti. Keskin çizgiler ile atletik kaslı yüzeyler sedana zaman ötesi bir zarafet ile dinamik bir tasarım getiriyor. Otomobilin uzatılmış dingil mesafesinin bir önemli avantajı da beş kişilik Jetta’nın arka oturma alanının ciddi ölçüde daha rahat hâle getirilmiş olması. Önceki modelle karşılaştırıldığında bacak mesafesi 96,7 cm gibi uzun bir mesafeye ulaştırılmış ve 6,7 cm artırılmış.

Maksimum Güvenlik ve yüksek bagaj hacmi
Yeni Jetta’da maksimum düzeye çıkartılan güvenlik sistemleri ve genişleyen boyutlarıyla sürücünün ve yolcuların emniyetini tam olarak sağlıyor. Yeni Jetta’nın dış görünüşüyle uyum sağlayan iç hacminin tasarımına da en az dış çizgiler kadar özen gösterildi. Böylece, sürücüye ve yolculara mükemmel bir ergonomik konfor sağlayan ferah ve kullanıcı dostu bir kabin tasarımı elde edildi. Yeni Jetta aynı zamanda 510 litre gibi son derece büyük hacimli bir bagaja sahip.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet