Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Günün Spor Haberleri

Başarılı Teknik Direktör Halit Yavuz'un çalıştırdığı İskenderun Yıldız Spor'un başarılı çıkışı devam ediyor.

Günün Spor Haberleri

Spor   A+a-

İskenderun Yıldız Spor Rahat Geçti 4-0
Başarılı Teknik Direktör Halit Yavuz'un çalıştırdığı İskenderun Yıldız Spor'un başarılı çıkışı devam ediyor.
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme (D) grubunda liderliği ilk haftalardan beri kimseye kaptırmayan bölgemizin deneyimli teknik direktörlerinde Halit Yavuz'un çalıştırdığı İskenderun Yıldız Spor, galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. Play-Off oynamayı haftalar öncesinde garanti altına alan İskenderun Yıldız Spor, 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada Arsuz İlk Adım Spor'u 4-0 mağlup etti.
Hatay bölgesi hakemlerinden Mustafa Kaya, Faik Karaoğlan ile Ahmet Yapıcı'nın yönettiği müsabakada İskenderun Yıldız Spor'un gollerini Levent Fatih Erten (2), Doğukan Ceren ile Rıdvan Fındık attı. İskenderun Yıldız Spor, sezon başından bu yana oynadığı 9 karşılaşmadan da sahadan galibiyetle ayrılarak 27 puan ile grupta liderliğini sürdürüyor.
 
 iskenderun yldz.jpg" alt="" />
 
 
İskenderun Esen Gençlik Play-Off'ta
 
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör ligine Hatay'ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi.
(D) Grubunda zirve hesapları yapan takımlar arasında yer alan İskenderun Esen Gençlik Spor, Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan müsabakada Bekbele Gençlik Spor'u her iki yarıda atılan gollerle 9-3 mağlup etti Alınan bu sonucun ardında Ligin bitmesine 1 hafta kala puanını 19'a çıkartan İskenderun Esen Gençlik Spor, Play-Off oynamaya hak kazandı.
 
 
 
Bakanlıklar Hatay'da Yıldız Keşfinde
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı Türkiye'de Sportif yetenek taraması ve Spora yönlendirme projesi, Hatay'da büyük ilgi görüyor.
 
8 Nisan 2019 , 18 Nisan 2019 tarihleri arasında İskenderun, Arsuz, Dörtyol, Erzin, Hassa, Belen ile Payas ilçelerinden 433, Antakya, Kırıkhan, Defne, Samandağ, Reyhanlı, Altınözü ve Yayladağı ilçelerindeki ilk öğretim okullarında 1108 olmak üzere toplam 1541 ilk öğretim öğrencileri eğitimlerini sürdürüyor.
Belen ve Antakya grupları olmak üzere iki merkezde eğitimlerini gören geleceğin yıldız sporcularını öğrenci aileleri de heyecanla takip ediyor.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş