Skip Navigation Links

Ceylanlar Gayrimenkul'den Kırıkhan'a dev yatırım

Ceylanlar Gayrimenkul, Kırıkhan'da dev bir inşaat projesine 30 milyon TL.'lik yatırım yapıyor.

Ekonomi   A+a-

 
 
Ceylanlar Gayrimenkul, Kırıkhan'da dev bir inşaat projesine 30 milyon TL.'lik yatırım yapıyor.
 
Merkezi İskenderun'da olan Ceylanlar Gayrimenkul, altı ay önce Kırıkhan'da temelini attığı 348 adet 'Bahçelievler Konutlarının' yüzde 80'lik kısmını tamamladı. Ceylanlar Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Garip Şandır, 11 bloktan oluşan sitenin 8 blokunun bittiğini, 1 tanesin ise çevre düzenlemeleri ile kullanıma hazır hale geldiğini söyledi.
Şandır, “3 blokumuzun da ince işçiliği bitmek üzere. En yakın zamanda sitemizde 150 aile oturabilecek.” Dedi.
Kırıkhan'ın çehresini değiştirecek sitede herkesin kullanabileceği 20 bin metrekarelik yeşil alanın bulunduğunu ifade eden Garip Şandır, şunları söyledi: “Sitemizde yürüyüş yolundan, oyun ve oto parkına, havuzuna, camisine kadar her şey düşünülmüştür. Site sakinleri rahat yoldan, yürüyüşlerini yapıp, etkinlik alanlarında günün yorgunluğunu atacak ve evlerinde dinlenebilecek.“
30 milyon TL.' Den oluşan proje bütçesinin 25 milyon TL.'lik kısmının kendi bütçeleri ve bankalardan temin edildiğini açıklayan Şandır, diğer 5 milyon TL.'nin ise sitedeki daire satımlarından karşılanacağını belirtti.
Bu programın şu anda uygun şekilde devam ettiğine dikkat çeken Garip Şandır, “Arsayı belediye bize tahsis etti. Bu nedenle gelirin yaklaşık 2 milyon payı belediyenin bütçesine girecektir. Kendi memleketime böyle bir yatırım yaptığım için mutluyum.” şeklinde konuştu. Şandır, 22 Ekim'de Hacı Hasan Şandır Camiinin temel atma ve biten bloklardaki daire sahiplerine de anahtar teslimi töreni yapılacağını sözlerine ekledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet