Skip Navigation Links

HBB Spor Kulübü Hatay'a Başarı ile Döndü

HBB Spor Kulübü Hatay'a bir kez daha gurur yaşattı

HBB Spor Kulübü Hatay'a Başarı ile Döndü

Spor   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kick Boks Takımı 4-7 Nisan tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası(Turkish Open European Cup) maçlarına katılarak başarıya imza attı.
 
HBB’nin başarılı 7 sporcusunun katıldığı müsabakalarda Genç Bayanlar ve Erkekler Kick light müsabakalarında 1 ikincilik ve 1 üçüncülük elde ederken, Genç Bayanlar ve Erkekler Light Contact müsabakalarında 1 ikincilik ve 1 üçüncülük elde etti.
 
HBB’nin başarılı sporcularından bir sporcunun milli sporcu olmaya hak kazandığını bildiren Antrenör Ali Nail Akman, 3 sporcunun ise milli sporcu olma yolunda puanlarına puan katarak yükseliş kariyerleri sürdüreceklerini belirtti.
 
“SPORCULARA VERMİŞ OLDUĞU DESTEKTEN DOLAYI BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”
 
Antrenör Ali Nail Akman, “Sporcularımız Avrupa derecelerinden sonra Temmuz ayında yapılacak olan Türkiye Kick Boks Şampiyonasına hız kesmeden devam edeceklerdir. Sporcularımızın milli takım seçmeleri için yeterli puana ulaşacaklarının en büyük özelliği Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın spora vermiş olduğu desteklerindendir. Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü tüm branşlarda olduğu gibi Kick Boks branşında da büyük başarılar elde etmekte ve başarılarına devam edeceklerdir. Sporculara vermiş olduğu destek vererek ulaşım sorunların hızlı bir şekilde çözüm üreten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederim” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet