Skip Navigation Links

İskenderun Belediyespor 68 Aksaray'a 3-0 Mağlup Oldu

İskenderun Belediyespor 68 Aksaray'a 3-0 Mağlup Oldu

İskenderun Belediyespor 68 Aksaray'a 3-0 Mağlup Oldu

Spor   A+a-

 Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden İskenderun Belediye Spor, 5 Temmuz stadında yapılan karşılaşmada zirveye oynayan ekiplerden 68 Aksaray Belediye Spor'a 3-0 mağlup oldu. Konya bölgesinden Selçuk keklik, Isparta bölgesinden Ahmet Eken ile Antalya Bölgesinden Hakan Erbaş'ın yönettiği karşılaşmada 68 Aksaray Belediye Spor'un gollerini 23. dakikada Uğur Yalçın, 45x2. dakikada penaltıdan Enes Soyile 81. dakikada Özkan Yılmaz attı.
Bir hayli hararetli geçen karşılaşmada ev sahibi İskenderun Belediye Spor'dan Mehmet Çiloğlan 75. dakikada, İzzettin Özer'da 83. dakikada Kırmızı kart gördü. Alınan bu sonucun ardından haftayı galibiyetle kapatan 68 Aksaray Belediye Spor zirve yolunda emin adımlarla ilerlerken, kendi saha ve seyircisi önünde rakibine 3-0 yenilen İskenderun Belediye Spor'da 35 puanda kaldı.
 
 
 
PAYAS SPOR 1 FATSA BELEDİYE SPOR 0
Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda Play-Off hesapları yapan takımlar arasında yer alan, Mavi Beyazlı ekip Payas Spor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Fatsa Belediye Spor'u 1-0 mağlup etti. Bayram Başkan, Çağlar Demirkıran ile Emre Demirel'in yönettiği karşılaşmada Payas Spor'un golünü 42. dakikada Muhammet Ali Aydın attı. Müsabakanın 19. dakikasında maçın orta hakemi Bayram Başkan, Payas Spor'un kalecisi İsmail Çetin'i ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart göstererek oyundan attı. Payas Spor'un genç ve yetenekli kalecisi Suphi Dağ, rakip takım Fatsa Belediye Spor'un ileri uç adamlarına kaleyi kapatarak adeta devleşti.
Alınan başarılı sonuçların mimarlarından Payas Spor'un başarılı Teknik Direktörü Mehmet Seçkin'e spor kamuoyundan tebrik yağmaya başladı.
Alınan bu sonucun ardından Payas Spor, puanının 44'e çıkartıp, Play-Off yolunda emin adımlarla ilerlerken, haftayı yenilgiyle kapatan Fatsa Belediye Spor'u da zon günler bekliyor.
 
 
 
 
 
 
ŞEN OLA ERZİN ŞEN OLA 3-2
Deplasmanda 2-0 mağlup durumdayken,son 4 dakikada Büyükçekmece Tepecik Belediye Spor'a 3 gol atıp sahadan galibiyetle ayrıldılar..
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Erzin Belediye Spor'un başarılı çıkışı devam ediyor. Bölgemizin başarılı Teknik Direktörlerinden Ersin Aka'nın çalıştırdığı Erzin Belediye Spor,İstanbul Tepecik Şenol Güneş stadında yapılan karşılaşmada Büyükçekmece Tepecik Belediye Spor'u 3-2 mağlup ederek camiasını sevince boğdu.
ERZİN BELEDİYE SPOR SPOR TARİHİNE GEÇTİ
Temsilcimi Erzin Belediye Spor, 3. dakikada Güney Sakar, 22. dakikada da Uğur Işıkal'ın golleri ile Büyükçekmece Tepecik Belediye Spor karşısında son dakikalara 2-0 yenik durumda giriyordu. Müsabakanın 89. dakikasında Gökdeniz Varol, 90x1. dakikada Volkan Yılmaz, 90x3. dakikada da Ender Gör, Büyükçekmece Tepecik Belediye Spor filelerini havalandırmasının ardından sahadan 3-2 galibiyetle ayrılan Erzin Belediye Spor'da bayram havası yaşanıyor. Erzin Belediye Spor, 4 dakikada 3 gol atarak spor tarihine geçti.
Alınan bu sonucun ardından Erzin Belediye Spor, puanını 33'e çıkartarak puan cetvelinde 12. sıraya yükseldi.
 
 
 
İskenderun Belediye Başkan yardımcıları Ahmet Keskin ile Kemal Nadir Ünal, Turuncu Mavililere destek vermek için soyunma odasında futbolcularla bir araya gelerek uyarılarda bulundular...
"BAŞKANIMIZ SORUNLARINIZI BİLİYOR, RESMİ AÇIKLAMANIN HARİCİNDEKİ SÖZLERE İNANMAYIN"
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden İskenderun Belediye Spor ile 68 Aksaray Belediye Spor arasında 5 Temmuz stadında oynanan karşılaşmada Turuncu Mavili futbolculara İskenderun Belediye'den destek geldi.
Yoğun programları nedeniyle maça gidemeyen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 5 Temmuz stadındaki karşılaşmaya Turuncu Mavililere destek vermek amacıyla yardımcıları Ahmet Keskin ile Kemal Nadir Ünal'ı gönderdi.
Soyunma odasında İskenderun Belediye Sporlu futbolcularla bir araya gelen Ahmet Keskin ile Kemal Nadir Ünal yaptıkları açıklamada, "Başkanımız Fatih Tosyalı yoğun proğramı nedeniyle maça gelemedi. Sizlere başarılar diledi. Başkanımız Sizlerin sorunlarını biliyor. Bu sorunların çözümü konusunda bir komisyon kurulacak. Belediye olarak gereken destek vermek için çalışmalar yapacağız. Belediyemiz haricinde yapılan açıklamalara inanmayın"dediler.
Başkan yardımcıları Ahmet Keskin ile Kemal Nadir Ünal, daha sonra protokolde İskenderun Belediye Spor ile 68 Aksaray Belediye Spor karşılaşmasını izlediler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet