Skip Navigation Links

Dünya'nın Bir İncileri Hatay Birincisiyle Buluştu

800 yıllık Venedik sanatının stil ve zerafetini bulunduran el işçiliği Murano ile 55 yıllık Avusturya'lı Eglo, İskenderun Ada Aydınlatma'da buluştu.

Ekonomi   A+a-

800 yıllık Venedik sanatının stil ve zerafetini bulunduran el işçiliği Murano ile 55 yıllık Avusturya’lı Eglo, İskenderun Ada Aydınlatma’da buluştu.
Avizenin asaleti, oturma alanlarına kattığı değer tartışmasız herkesin ortak noktası.. Zevkine düşkün, görselliğe önem verenlerin, oturdukları evlerine değerine değer katmak isteyenlerin tercihi avizelerin Dünyaca ünlü markaları 55 yıllık Avusturya kuruluşu Eglo ile 800 yıllık Venedik sanatının stil ve zerafetini bulunduran el işçiliği Murano, Hatay bayiliğiyle İskenderun Ada Aydınlatmada buluştu.
İskenderun ekonomisindeki hızlı büyüme, yatırımcıları dünya markalarına yönlendirdi. Geçmiş yıllarda Dünya markalarını büyük şehirlerde bulan İskenderun’lu, son birkaç yıldır Dünya’nın tüm ülkelerindeki sabit fiyat garantisiyle hemen yanıbaşında bulabiliyor.
Dünya’nın en iyilerinin Hatay’ın en iyisi Ada Aydınlatma’da buluşturan Eglo ve Murano, Hatay’da sadece İskenderun Fener Caddesi üzerinde hizmet veren Ada Aydınlatma’da bulunuyor.
Eglo ve Murano’yu Hataylılarla buluşturan Ada Aydınlatma yetkilileri, İskenderun’un ekonomik büyümesine paralel artan ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduklarını ifade ettiler.
Şık ve dekoratif Eglo ve Murano’lar, lüks ev, işyeri ve lüks plazaların aydınlatılmasında öncelikli olarak tercih ediliyor.
Ada Aydınlatma yetkilileri ise Dünya devi iki markanın buluşmasını şöyle özetliyorlar: “EGLO ve MURANO gibi aydınlatma da dünya devi olmuş firmaların Hatay bölge bayiliğini kısa bir süre önce alan, Ada Aydınlatma ve İnşaat San. Ltd. Şti. kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede bu piyasadaki haklı yerini almayı başarmıştır.
EGLO 40 yıl önce Avusturya da kurulmuş bir firmadır. Bugün itibariyle 55 ülkede 75 şirketi ile dünya devleri arasında yerini almıştır. Her yıl 1000 sayfalık ürün kataloğu çıkararak AR-GE’ye verdiği önemi göstermektedir. Ürünlerini diğer firmalar gibi Çin’de değil, Avusturya ve Macaristan da üretmektedir. Eglo da evinizin her köşesini rahatlıkla aydınlatacak ürün yelpazesini bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra mimari anlamda ihtiyaç duyabileceğiniz her tarza yönelik ürünleri de bünyesinde barındırmaktadır.
 
MURANO avizeleri ise yaklaşık 800 yıllık bir geçmişe sahip, eşsiz ve üstün el emeği işçiliğiyle Venedik sanatının stil ve zerafetini bir arada bulundurma özelliğine sahiptir. Bu avizeler dünyada sadece Murano adasında bulunan kumdan yapılmaktadır. Tüm ürünler tamamen el yapımı olup İtalya dışında hiçbir ülkede üretilmemektedir.
Tam da bu aşamada Ada Aydınlatma ve İnşaat San. Ltd. Şti. nin kuruluş amacını belirtmek gerekir. Özellikle son yıllarda gözle görülür bir gelişmeye sahne olan İskenderun ve Hatay’ın gelişme ve kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla bu tür dünya markalarının ürünlerini, Hatay halkına en iyi hizmet ve servis anlayışıyla sunmaktır. Ürün yelpazesinin genişliği ile gerek klasik gerekse modern tarzda eviniz ve işyeriniz için ihtiyaç duyacağınız her türlü ürünü bulma şansına sahipsiniz. “
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet