Skip Navigation Links

Limanın Karşısına 5 Yıldızlı Yatırım Geliyor..

İskenderun'un girişinde sağda Liman, solda ise 5 yıldızlı yatırım heyecanlandırdı.

Ekonomi   A+a-

5y%C4%B1ld%C4%B1zl%C4%B1Otel%20B.jpg" />
 
İskenderun’un girişinde sağda Liman, solda ise 5 yıldızlı yatırım heyecanlandırdı. İskenderun Körfezi için hayati önem taşıyan liman ve oluşacak ekonomik canlılığı destekleyecek 5 yıldızlı yatırım, İskenderun’un imajı ve marka kentler arasına girmesi için ciddi bir fırsattır.
 
 
İskenderun’un marka şehirler arasında yer alması için bir çok proje ortaya konulurken, demir çelik sanayinin Türkiye’nin gözbebeği olduğu bir sanayi hinterlandının ticaret merkezinde 5 yıldızlı bir yatırımın olmayışı uzun yıllardır herkesi derinden yaralayan önemli bir husus.
İskenderun Limanı’nın özelleşmesi sürecinin son rötuşları yapılırken, limanda yatırım için tüm hazırlıklar sürerken, İskenderun’un sosyal altyapısındaki eksikleri görmemek ve projelendirmemek ve hazır projeleri desteklememek, kent ekonomisine ciddi darbeler vuracaktır.
İskenderun’un en önemli sosyal altyapı eksikliği ise 5 yıldızlı yatırımlardır. Konaklamada Antakya ve Adana’daki 5 yıldızlı otellerin tercih edilmesinin en önemli nedeni de, İskenderun’da 5 yıldızlı otel olmayışındandır.
Dünyanın gözü çelik havzası İskenderun Körfezi’ndeyken, bölgeyi ziyaret eden önemli konukların ağırlanmaları için en önemli adım, yakın zamanda açıklanması beklenen 5 yıldızlı yatırım olacaktır.
İskenderun Körfezi bir çelik havzası olarak dev bir ekonomik tablonun kalbi olma yolunda hızla ilerlerken, İskenderun Limanı’nın yakın tarihte yeni sahibi Limak tarafından canlandırılması gündemdeyken, yine İskenderun’un girişinde hemen sol tarafta yapılacak 5 yıldızlı yatırımın tam zamanıdır.
Bölgemizin saygın işadamları Mahir Taner, Ali Tekten ve İzmir’de demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren aslen Payaslı Hasan Yıldırım’ın birlikte yapacakları 5 yıldızlı yatırımın sonuna kadar yanında olmak, “İskenderunluyum” diyen herkesin vicdan borcu olmalıdır.
Bari bu kez yatırımcının yanında olmak ve her türlü katkıyı sunmak biz İskenderunluların vicdan görevidir.
 
 
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet