Skip Navigation Links

Antakya 'Hatay'ın Başkanı İbrahim Güler ' Diye İnledi

İlk icraatımız suya yüzde 25 indirim olacak..

Antakya 'Hatay'ın Başkanı İbrahim Güler ' Diye İnledi

Politika   A+a-

 Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler'in Antakya'nın 3 mahallesinde gerçekleştirdiği mitingler 31 Mart'ın zafer provası havasında geçti.
 
Miting alanını saatler öncesinden dolduran vatandaşların 'Savaş bitecek Hatay gülecek' sloganları tüm Antakya'yı inletti. Başta Narlıca olmak üzere Akasya ve Akevler'de büyük kalabalıklara seslenen Güler, 'Bu kalabalığı bu heyecanı Kılıçdaroğlu'nun mitinginde göremezsiniz' diyerek bu birlikteliği, meydanlara sığmayan bu kalabalıkları, bizleri bağrına basan hemşehrilerimizdeki bu coşkuyu 31 Mart akşamı Hatay’ın burçlarına Cumhur İttifakının sancağını asmakla taçlandıracağız inşallah' sözleriyle konuşmasına başladı.
 
İLK İCRAATİMİZ SUYA YÜZDE 25 İNDİRİM OLACAK
 
'Bizim amacımız belli. Biz görevimizi yapmaya geliyoruz. Bu millet istiyorsa ihtiyaç varsa kimseyi dinlemeyiz, biz hizmet yapmaya geliyoruz. Beş yıldır Hatay hizmetten mahrum kaldı' sözleriyle konuşmasını sürdüren Güler, "Narlıca halkına soruyorum yollar, içme suyu, kanalizasyon, alt yapı ve imar sorununuz çözüm buldu mu? Tabi ki hayır. Tüm bu sorunların olduğu gibi durduğunu biliyoruz en basit ihtiyaçlarınız dahi karşılanmadı. Vatandaşımızın Yaz boyunca sinekle ve susuzlukla savaştığını biliyoruz. Bataklıkları kurutarak haşareyle mücadeleye başlayacağız. İçme suyu sorununu çözdükten sonra % 25 indirim sağlayacağız sözünü verdi."
 
ENGEL BAHANE BİLMEYİZ MİLLET İSTER BİZ YAPARIZ
 
Büyükşehir Başkan aday Güler, Narlıca mitinginde bayram havasında yaptığı konuşmayı şu sözlerle sürdürdü, 'Pazar yeri Narlıca’nın en büyük sorunu. Biz engel mazeret filan bilmeyiz millet ister, biz efendi efendi görevimizi yaparız.
Sebze hali Büyükşehir'e ait. Afrika’da bile böyle sebze hali görülmemiştir. Sebze halinin esnafın rahatlaması için, çiftçi esnafının gelip burada satış yapabilmeleri için sebze halini Narlıca’ya yakın bir yerde yapacaklarının müjdesini veren Güler’in konuşması sık sık tezahüratlarla kesildi.
 
GÜLER'DEN HEMŞERİLERİNE DOĞALGAZ SÖZÜ
 
Dökük parkeler, bozuk yollar, çukurlar, sıcak asfalt ve parke sorunlarının çözümü bittikten sonra kadınlarımızın bizden en çok istediği Narlıca’ya doğalgaz getireceğiz. Narlıca yaşanır bir hale geldikten sonra buraya gelerek çayımızı yudumlayıp sizlerle hem hal olacağız diyen Güler, kendini Kaf dağında görüp, hanım ablarımızı azarlayanlar bilsinler ki kimsenin haddi değil adamın aklını alırlar aklını" dedi..
 
HER MAHALLEDEN BELEDİYEYE İSTİHDAM SÖZÜ
 
Kaybedeceğini anlayanların panik havasında her yola başvurduklarını, HATSU çalışanlarını kendisinin seçilmesi halinde işten çıkarılmakla tehdit edildiğini, korkutulduğunu belirten Güler; "Bizi tanımıyorlar, nasırlı ellerimizi bilmiyorlar. Biz buralara alnımızın akıyla gece gündüz helal haram gözeterek çalışarak geldik. Kimsenin ekmeği ile oynamayız. HATSU çalışanları rahat olsun. Kimse işten çıkartılmayacak. Sadece Çaparali haricinde... Tersine her mahalleden prosedürüne göre işçi alacağız. İstihdam sağlayacağız." açıklamasında bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet