Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şahutoğlu; “Ortak Akılla Her Sorunu Çözeceğiz”

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, gece gündüz ara vermeden sürdürdüğü ziyaretlerine,

Şahutoğlu; “Ortak Akılla Her Sorunu Çözeceğiz”

Politika   A+a-

Yunus Emre ve Modern Evler Mahalleleri semt pazarı ziyaretiyle başladı.
 
Yaşadıkları sıkıntıları anlatan pazar esnafı, başka hiçbir adayı bu kadar halkın arasında görmediklerini ifade ederek, dermanı Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nda bulacaklarına inandıklarını söylediler.
 
Daha sonra çevre esnafı da gezerek hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen Şahutoğlu, esnaf ve vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı. Şahutoğlu’nu kucaklayan, bağırlarına basan vatandaşlar, ‘Kalbimiz, gönlümüz sizinle. Sizinle her şey daha güzel olacak. Bizim dermanımız sensin doktor. Derman sizden oy bizden’ diyerek destek sözü verdi ve seçim sürecinde kedisine başarılar dilediler.
 
Gösterdikleri bu sıcak ilgi ve alakadan ötürü teşekkürlerini sunan Şahutoğlu, el birliği ve ortak akılla her sorunu çözeceklerini ifade etti.
 
Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlardan destek sözü alan CHP Adayı Şahutoğlu, gün boyu çalışmalarına ara vermeden devam etti.
 
Yunus Emre, Sakarya ve Modern Evler Mahallelerinde gün boyu saha çalışması yapan Şahutoğlu’na, bölge halkı balkonlardan alkışlarla, esnaflar da kucaklayarak destek verdiler.
 
“İşini Layıkıyla Yapan Herkes Başımızın Tacıdır”
 
İskenderun Belediyesi Makine Bakım İkmal Garajına da ziyaret gerçekleştiren Şahutoğlu, İskenderun Belediyesi Ulaşım Müdür Vekili Abdülhamit Yıldırım ve personel tarafından karşılandı. CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve meclis üyesi adaylarının da katılı gösterdiği ziyarette konuşan Şahutoğlu; “Emeğe saygı duyan bir partiyiz. İşini layıkıyla yapan herkes başımızın tacıdır” diye konuştu. Yönetim anlayışları, hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgiler veren Şahutoğlu, çalışanların sorularını da içtenlikle yanıtladı.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar