Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Lütfü Savaş’ın Hatay İçin Tek Bir Projesi Yok

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler Mazman radyolarının canlı yayınına konuk oldu,

Lütfü Savaş’ın Hatay İçin Tek Bir Projesi Yok

Politika   A+a-

tüm Hatay’ı ilgilendiren çok önemli mesajlar verdi.
 
Tarihi yerel seçime günler kala gazeteci Mithat Öztürk’ün konuğu olan Büyükşehir Başkan Adayı İbrahim Güler Işıklar Şehri Hatay için mega projeler hazırladıklarını belirterek çocuklarımızın geleceği için tüm Hataylıların desteklerini beklediklerini belirtti.
 
LÜTFÜ SAVAŞ’IN CANLI YAYINA ÇIKMAYA CESARETİ YOK
 
Canlı yayında karşıma niye çıkmıyor diye soran Güler’e sunucu Mithat Öztürk ‘’Lütfü Savaş, Güler, benim dengim değil bu nedenle kabul etmiyorum ’ ’dediğini ifade etti.
 
“Böyle bir yanıtı CHP, AK Parti’den daha mı büyük, daha mı fazla oy potansiyeli var? Şeklinde sert sözlerle yanıtlayan Güler,” Bunun adı dengim değil sözü olamaz, cesaretim yok deseydi daha mantıklı olurdu. İnsanlara kaf dağından bakmak onun haddi değil. Ben hem AK Parti’nin hem de Cumhur İttifakının adayıyım…” şeklinde cevap verdi.
 
YANDAŞLARA PEŞKEŞ ÇEKİLEN İHALELERİN HESABINI SORACAĞIZ
 
‘Kanuni olarak kılıfına uydurabilir. Ancak aradaki rakamsal uçurum farkların olduğu yandaşlara peşkeş çekilen ihalelerin hesabını tek tek soracağız’ sözleriyle dikkat çeken Güler, “ben geldiğim gün bunlar hakkında soruşturmaları başlatırım. Çünkü bu halkın parasını kimsenin çarçur etmesine müsaade etmem.
 
‘’Lütfü Savaş Fitne fesat üretildiğinizi iddia ediyor’’ sorusunu yönelten Mithat Öztürk’e önce o hesap versin diyen Güler, O zaman biz soru sormaktan vazgeçeriz. Eğer soru sormak milletin hakkını niçin yiyorsun demek fitne fesat ise biz sormaya, rahatsız etmeye devam edeceğiz.’
 
PROJE LANSMANINDA TEK BİR PROJESİ YOKTU
Kendilerinin 20 kişilik uzman bir ekiple Hatay’ı Akdeniz’in incisi yapacak mega projeler hazırladıklarını ve bunun için sadece Büyükşehir’in 1 yıllık bütçesi gibi rakamlarla yapacaklarını belirterek hemşerilerinin bu projeleri www.Hatayak projeler.com sitesinden görmelerini isteyen Güler: “CHP’Lİ Lütfü Savaş Proje lansmanı yaptı. Akılda kalan konuşulan tek bir projesi var mı? Soranlara da önce huzuru sağlayalım hizmet sonra gelir diyen Lütfü Savaş’a soruyorum sen emniyet MÜDÜRÜ müsün? Sen görevin bu mu? Sen hizmet için oradasın huzur senin işin değil. Sen zaten vazifeni yapsan bu millete layık olduğu hizmeti gerçekleştiren Hatay huzur bulur. ”Bastığı afişler kadar keşke hizmet getirebilseydi. Teksas ve Brezilya’dan birebir kopya proje çalıp bu milletin aklıyla oynuyor. Madem çaldın bari yap. Yine de bir şey yaptı deriz en azından.” açıklamasında bulundu.
 
 
SEÇİM KAMPANYASININ BÜTÇESİ HATSU İŞÇİLERİNİN MAAŞINDAN
 
‘Seçim kampanyamın giderleri tamamen kendi öz kaynaklarımla yapıyorum. Hiç kimseye tek kuruş diyet borcum yok. Ancak Lütfü Savaş seçim kampanyasını HBB bütçesinden yapıyor. Hatta HATSU kaynaklarını da kullanıyor. HATSU işçileri maaşlarını alamazken seçim kampanyalarına aktarılan bütçenin de hesabı sorulacaktır’ sözleriyle sert yüklendi.
 
LÜTFÜ SAVAŞ’IN ÇUKURDAN ETKİLENMEYEN ARACI!..
 
İbrahim Güler, ‘’Lütfü Savaş’a ‘’S4oo Mercedes’e biniyorsunuz niçin bu kadar lüks bir makam aracı kullanıyorsunuz’’ Diye sormuşlar. O da yanıt olarak ‘’Yollar çok çukurlu bu araba çukurdan etkilenmiyor’ ’yanıtını vermiş. Yorumu Hatay halkına bırakıyorum’ şeklinde konuşmasına son verdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş