Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şahutoğlu; “Oylar Sizden Hizmet Bizden”

Şahutoğlu; “Oylar Sizden Hizmet Bizden”

Şahutoğlu; “Oylar Sizden Hizmet Bizden”

Politika   A+a-

 Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, yoğun bir şekilde sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Numune Mahallesi esnaflarını ziyaret etti. Meclis üyesi adayları, ilçe örgütü, kadın kolları ve partili gençlerle birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Şahutoğlu’nu esnaf ve vatandaşlar da sevgiyle karşıladı.
Ziyaretlerine mahallede hizmet veren Beyaz Melek Bakım Merkeziyle başlayan Şahutoğlu, yetkililerden merkez ile ilgili bilgi alırken, hastalarla da yakından ilgilendi.
Eşi Cavide Şahutoğlu’nun da eşlik ettiği ziyaretlerde daha sonra esnafları gezen Şahutoğlu, esnaflara hayırlı işler, bol kazançlar diledi. Esnafların yakın ilgisiyle karşılanan CHP Adayı Şahutoğlu’na vatandaşlar da balkonlarından alkışlarla destek verdiler.
Daha sonra Esentepe Mahallesinde bulunan semt pazarını da gezen Şahutoğlu, burada da esnafın ve alışveriş yapan vatandaşların teveccühüyle karşılandı. Martın sonunda baharı getirmeye kararlı olduklarını ve 31 Mart günü sandık başına gittiklerinde bu yönde bir irade kullanacaklarını ifade eden vatandaşlar; “Dermanımızın doktorda olduğunu biliyoruz. Yılmaz Şahutoğlu’na inanıyor ve güveniyoruz. İskenderun’a en iyi şekilde hizmet edeceklerinden kuşkumuz yok. Sonuna kadar doktorumuzun yanında ve destekçisiyiz” diye konuştular.
Samimi karşılamaları ve duydukları güvenden dolayı esnaf ve vatandaşlara teşekkür eden Şahutoğlu da; “Oylar sizden hizmet bizden. Bizlere 31 Mart’ta 5 dakikanızı ayırın 5 yılımız size feda olsun. Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle kazanacağız. İskenderun’a hep birlikte baharı getireceğiz” dedi.
Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun Demirçelik Sitesi semt pazarını da ziyaret ederek, esnaf ve bölge halkıyla bir araya geldi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar