Skip Navigation Links

2012 Yılı Esnaflar İçin Sıkıntılı Geçecek

Başkan Şaban Kekeç'le birlikte büyümeye geçen 1'nolu Esnaf Kredi Kefalet Odası esnafın derdine çare olmaya devam ediyor.

Ekonomi   A+a-


Başkan Şaban Kekeç’le birlikte büyümeye geçen 1’nolu Esnaf Kredi Kefalet Odası esnafın derdine çare olmaya devam ediyor.
 
1’nolu Esnaf Kefalet Kooperatifi bu yılın ilk altı ayında büyük bir patlama yaparak 2011 yılındaki hedefine ilk 6 ay içinde ulaştı.
1’Nolu Esnaf Kredi Kooperatif Başkanı Şaban Kekeç, 2012 yılında esnafların sıkıntı çekeceğini vurgulayarak, gelecek yılda esnafların çok dikkatli olmasını söyledi. Kekeç açıklamasının devamında şunları söyledi; “1’nolu Esnaf Kefalet Kooperatifimizin 2011 yılı ilk 6 ayı kredi faaliyetlerimiz de kredi patlaması oldu. İkinci 6’ıda aynı şekilde olacağını düşünüyoruz. 2011 yılında bizim vereceğimiz plasmanı 12 Milyon olarak hesaplıyoruz. Şuana kadar ki esnaf kefalete dağıttığımız plasman 15 Milyon oldu. Geçen sene 10 Milyon TL kredi dağıttık esnaflarımıza. Bu yılın ikinci altı ayı için hedefimiz 12 Milyon TL’dir. Bu kredileri verirken bazı esnaflarımızda duyarsızlık oluyorlar. %5 gibi bir oran kredi ödemelerinde zorluk çekiyor. 2012 yılında esnafımız bu yıla göre daha dikkatli olması gerekir. Dünya geneline baktığımız zaman krizlerden dolayı gelecek yıl İskenderun esnafımızda sıkıntı çekeceğe benziyor.”
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet