Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Nazım Culha’dan Veda Ziyareti

Görev süresi yaklaşık bir hafta sonra sona erecek olan Belediye Başkanı Nazım Culha, Kaymakam Musa Sarı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Nazım Culha’dan Veda Ziyareti

Politika   A+a-

Kaymakam Sarı, yaklaşık 2,5 yıla yakın birlikte görev yaptıkları Başkan Culha’ya ve eşi Selda Culha, Belediye Başkan Yardımcıları, belediye kurum müdürleri ve çalışanları ile dönem Belediye Meclis Üyelerine şahsı ve Arsuz adına teşekkürlerini sunduğunu ifade ederken başkanın ayrım gözetmeden, hizmet öncelikli anlayışla ve ılımlı bir yaklaşımla bu görevi sürdürdüğünü, kamu kaynaklarının kullanımına ve halka faydalandırılması noktasında gayretlerini memnuniyetle müşahede ettiğini belirtti.
Ziyaretlerinden dolayı başkana teşekkür eden Sarı , ziyaret anısına başkana bir hediye takdiminde bulundu. Başkan Culha da Kaymakam Sarı'ya görev süresi boyunca yapmış oldukları uyumlu çalışmalardan dolayı ve Arsuz'a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sunduğunu, dostlukların devam edeceğini ifade ederek desteklerinden dolayı ve Arsuz'a hizmetlerinden dolayı Kaymakam Sarı'ya teşekkürlerini sundu
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar