Skip Navigation Links

Siyasete Nitelikli İnsan Kaynağı Yetişmesinde Sorumluluğumuz Büyük!

Eğitim Bir-Sen Arsuz Şubesi, istişare toplantısında üyelerini biraraya getirdi.

Siyasete Nitelikli İnsan Kaynağı Yetişmesinde  Sorumluluğumuz Büyük!Web
TV

Politika   A+a-

 Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel: “Siyasete nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesi, gençlerin siyasi görüş ve eğilimleri ne olursa olsun görüşlerini ifade edebilmeleri için gerekli özgürlük ortamının sağlanması çok önemli” dedi ve Türkiye’nin aydınlık geleceği nesilleri yetiştiren eğitim neferlerine seslendi:
 
Siyasete Nitelikli İnsan Kaynağı Yetişmesinde Eğitimcilere Sorumluluk Düşüyor!
 
Eğitim Bir-Sen Arsuz Şubesi, istişare toplantısında üyelerini biraraya getirdi.
İstişare toplantısına AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt da katıldılar.
Eğitim Bir Sen Arsuz Şube Başkanı Hakan Özer ve yönetim kurulunun imkansız denileni başararak yetkili eğitim sendikası olduğu Arsuz’da düzenlenen istişare toplantısı eğitim camiası açısından da önemliydi.
Eğitim camiasının sorunlarının konuşulduğu buluşmada, Eğitim Bir-Sen’in Arsuz’daki başarı öyküsüne dikkat çeken Şube Başkanı Hakan Özer, imkansız denileni başararak yetki aldıkları Arsuz’da yine bir zoru başararak AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’u zafere taşımak arzularını ifade etti.
İstişare toplantısında konuşma yapan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, demokrasinin önündeki engellerin kaldırılması ve gelişmesinde Eğitim Bir-Sen’in en ön safta yer alarak öncülük ettiğine dikkat çektiği konuşmasında, siyasete de nitelikli insan yetiştirmek sorumluluğuna da belirtti ve “siyasi görüşü ve eğilimi ne olursa olsun, siyasete nitelikli insan yetiştirmede eğitim camiasının rolü çok önemlidir. Gençlerin siyasi görüşlerini beyan etmeleri hususunda gerekli özgürlük ortamının eğitimciler tarafından sağlanmasını da özellikle rica ediyorum” diyerek önemli bir mesaj verdi.
 
 
 
 
 
 
 
Siyasete Nitelikli İnsan Kaynağı Yetişmesinde  Sorumluluğumuz Büyük! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet