Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol’dan Mükelleflere Vefa Örneği

Nazmi Erol vatandaşların birlikte olup sorularını dinleyip kahvelerini içti.

Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol’dan Mükelleflere Vefa Örneği

Ekonomi   A+a-

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol Hatay’ı en eski ve vergisini düzenli ödeyen Antakya esnafına sürpriz ziyaretler yaparak teşekkür edip onlarla birlikte olup dertlerini dinledi.
Vergi Haftası münasebeti ile Antakya’da bulunan ve vergisini düzenli ve zamanında ödeyen en eski esnaflarından olan masa sandalye imalatçısı Cemal ve Osman Sökerel, Torna ve kaynakçı esnaflarından İzzettin Matkap, Bıçak imalatçısı Derviş Çıkık, Terzi Mustafa Tansu ve 54 yıllık esnaf olan ayakabıcı Mustafa Aksoy’u işyerlerinde ziyaret eden Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol göstermiş oldukları vergi hassasiyetlerinden dolayı teşekkür belgesi vererek onlarla birlikte oldu.
Mükelleflere yaptığı bu anlamı ziyaretle Hatay esnafına gönlüne taht kuran Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol’a Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Abdulkadir Teksöz ve oda Başkanları eşlik etti.
Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol mükellef ziyaretlerine tüm Hatay ve ilçelerinde devam edecekleri belirterek vatandaşlara 24 saat kapılarının açık olduğunu her türlü sorunlarında yanlarında olduğunu söyledi. Nazmi Erol daha iyi yaşanır güzel refah bir Türkiye için vergi vermenin kutsal olduğunu da sözlerine ekleyerek “Hatay’da bulunan ve vergi veren tüm vatandaşlarımız vergi bilincinde üst sıralarda, bizlerde onlar için her türlü kolaylığı sağlamak zorundayız. Ben ve bütün teşkilat çalışanlarımız vatandaşlarımız emrindeyiz” dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar