Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Esnafımız İsteyecek Biz Yapacağız!

Fatih Tosyalı, seçim çalışmaları kapsamında sık sık mahalle pazarı ve çarşı esnafıyla bir araya geliyor;

Esnafımız İsteyecek Biz Yapacağız!

Politika   A+a-

 Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmaları kapsamında sık sık mahalle pazarı ve çarşı esnafıyla bir araya geliyor;
 
‘ESNAFIMIZ İSTEYECEK, BİZ YAPACAĞIZ’
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için az bir süre kala, Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, sahadaki çalışmalarına ve ziyaretlerine tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Parti Teşkilat Üyeleri ile birlikte mahallerde semt pazarı esnafını ve ayrıca Şehit Pamir, Ayakkabıcılar Çarşısı ve Raif Paşa Caddesi’nde esnafları ziyaret etti. Yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, esnafın her zaman yanında olacağına vurgu yaptı.Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim için sürenin git gide kısaldığını ve sahadaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini ifade etti. Tosyalı, yeni nesil semt pazarı için projelerinin hazır olduğunu belirterek, pazarları canlı tutmak için çalışma başlatacaklarını söyledi.Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Yönetimdeki şeffaflık, berraklık, ehliyet ve liyakat önemli bir hadisedir. Zaten olmadığı zaman yönetimde, başarı da olmaz. Eğer bir yerde başarı varsa orada ehliyetin, liyakatin, şeffaflığın, berraklığın, kontrol edilebilirliğin ve sürdürülebilirliğin temel esas olması lazım. Biz de bu yönetim ilkesiyle yola çıktık. Görüyorum ki, İskenderun’da sesler birleşti. Hangi görüş ve düşüncede olursa olsun herkes birlemiş. Bu birleşmeyi bir rahmet olarak görüp, berekete ve memlekete hizmete dönüştürmeliyiz" ifadelerine yer verdi.
Dükkan ve tezgahları gezerek esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Adayı Fatih Tosyalı, duyulan ihtiyaçlar hakkında esnaf ile fikir alışverişinde bulundu. Tosyalı, “Gayretimiz esnafımızı hak ettiği yere taşımak. Esnafımızla sık sık bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Allah nasip eder de İskenderun Belediye Başkanı seçilirsem, çarşımızı güzelleştirmek, esnafımızın da çalışma şartlarını iyileştirmek adına güzel hizmetler yapacağız" dedi. Çarşıda alış veriş yapan vatandaşlarla da bir araya gelen Tosyalı, hem vatandaşın hem de esnafın hayır dualarını alarak seçim çalışmalarını sürdürdü.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar