Skip Navigation Links

10 Yataklı Acil Yoğun Bakım Ünitesi Hizmete Girdi

Hatay Devlet Hastanesi Acil Servis Birimi içerisinde 10 Yataklı Acil Yoğun Bakım Ünitesinin açılışı gerçekleştirildi.

10 Yataklı Acil Yoğun Bakım Ünitesi Hizmete Girdi

Sağlık   A+a-

Açılışa, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Emin Güler, Acil Sağlık Hizmetleri Bşk.Yrd. Oğuz Ekinci, Sağlık Hizmetleri-İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Mehmet Bardakçı, Hatay Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, Hastane Yönetimi ve sağlık çalışanları katılım gösterdiler.
Açılışta kısa bir konuşma yapan Hatay Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu;
‘Devletimizin halkımıza sunmuş olduğu kaliteli sağlık hizmetlerini kıymetli halkımıza ulaştırabilmenin haklı onurunu hep birlikte yaşıyoruz. Hatay Devlet Hastanesi olarak kendi bünyemizde halkımıza daha iyi ve kaliteli sağlık hizmeti verebilme gayreti içerisinde büyümeye devam ediyoruz. Hali hazırda mevcut olan 165 yataklı Yoğun Bakım Ünitesiyle halkımıza hizmet vermekte olan hastanemiz, Acil Servis içerisinde yeni açılan 10 yataklı Acil Yoğun Bakım ünitesi ile birlikte Yoğun Bakım Ünitesi yatak sayısını 175 yükseltti. Hiçbir hastamızı yoğun bakım ünitemizde yerimiz yok diyerek geri çevirmek istemiyoruz. “Bir İNSAN bir CAN”dır, diyerek imkânlarımızı her geçen gün arttırmaya çalışıyoruz.
Acil Servis içerisinde hizmete giren Acil Yoğun Bakım ünitesinin açılmasıyla birlikte hayati riski bulunan hastalarımıza yerinde ve anında müdahaleler branşında uzman doktorlarımız tarafından hiç vakit kaybedilmeden gerçekleştirilmiş olacak ve yine hastalarımız hiç sarsılmadan acil servis içerisinden direkt Acil Yoğun Bakıma alınarak gözetimleri sağlanmış olacaktır.
Başhekim Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, açılışı gerçekleşen Acil Yoğun Bakım Ünitemizin halkımıza hayırlı olması temenni eder, emeği geçen tüm sağlık personellerine teşekkür ederim’dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet