Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Mart Ayı UKOME Kurul Toplantısı Gerçekleşti

HBB Mart Ayı UKOME Kurul Toplantısı Gerçekleşti

HBB Mart Ayı UKOME Kurul Toplantısı GerçekleştiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) komisyonu aylık kurul toplantısı, HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı toplantı salonunda 19 Mart Salı günü gerçekleştirildi.
HBB Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık başkanlığında, Ulaşım Dairesi Başkanı M. İkbal Polat ve diğer kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek oylamaya sunuldu.
Toplantının öne çıkan maddelerinden, Arsuz ilçesinde ticari taksi işletmesi bulunmaması ve ilçenin turizm kapasitesi göz önünde bulundurulduğunda burada oluşan ticari taksi ihtiyacının karşılanması adına taksi durak noktaları belirlenmesi kurul üyelerine sunuldu.
Dikkat çeken maddelerinden bir diğeri ise, Hatay Büyükşehir Belediyesine verilen yasal yetki ve sorumluluk çerçevesinde toplu taşımacılığın düzenlenmesi ve rehabilite edilmesi amacıyla yapılmakta olan Üniversite-Serinyol Bölgesi Toplu Taşıma Araçları Dönüşüm İşlemleri, belirlenen tarihten ileri bir tarihe ertelenerek UKOME kurul üyeleri tarafından oy birliğiyle karara bağlandı.
İl geneli toplu taşıma ve ulaşımın iyileştirilmesine yönelik 17 ana gündem maddesi ve 3 ek gündem maddelerinin görüşüldüğü 2019 yılı Mart ayı UKOME kurul toplantısında, maddeler oylanarak 15 madde “kabul”, 4 madde “alt komisyona havale” 1 madde “ret” yönünde oylamayla karara bağlandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HBB Mart Ayı UKOME Kurul Toplantısı Gerçekleşti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar