Skip Navigation Links

Biz Bize Sevdalıyız..

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmalarını tam gaz sürdürüyor;

Biz Bize Sevdalıyız..

Politika   A+a-

 Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ya her kesimden destek yağıyor. Çalışkanlığı, beyefendiliği, samimiyeti ve enerjisiyle, İskenderun’u karış karış gezen Başkan Adayı Tosyalı, mahalle toplantılarında sevgi gösterileriyle karşılanıyor. Kurbanlara ve havai fişekler eşliğinde karşılanan Tosyalı, gün içerisinde Büyükdere, Gültepe, Karayılan, Akarca, Bekbele, Pirireis, Cırtıman, Güzelçay, İDÇ siteleri, küçük sanayi sitesi, Denizciler ve Azganlık sosyal tesislerdeki halkla buluştu. AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, meclis üyesi adaylarının da katıldığı ziyaretler, coşkulu geçiyor.
 
‘MAHALLELERİMİZ HİZMETE DOYACAK’
Yoğun seçim temposuyla gönüllerde yer edinen Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Hizmete sunacağımız park alanları, plajlar, seyir terasları, kültür sokakları, çocuk kulüpleri, bisiklet yolu, yaşlılar evi, yeni nesil semt pazarları ve daha birçok proje ile mahallelerimizin yapısı büyük bir değişime uğrayacak, hizmete doyacak. Kent kimliğine artı değerler katacak hizmetlerimizle modern yaşam koşullarına ulaşacak buradaki hemşehrilerimize ne sözü verdiysek, o sözü yerine getirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Cumhur İttifakının farkı budur, biz size sevdalıyız, hizmet için varız” ifadelerini kullandı. Hafta sonu duraksamadan, yorulmadan mahalle sakinleriyle bütünleşen Tosyalı, dün de Kayaüstüler Derneği’nin ev sahipliğindeki kahvaltılı programa katıldı. Burada İskenderun’a dair hedeflerini ve yönetim ilkelerini anlatan Tosyalı, büyük destek gördü. Daha sonra Denizciler ve Karayılan esnafını ziyaret ederek, talip ve beklentilerini not eden Tosyalı, bol kazançlar diledi. Tosyalı daha sonra İSTE Petrol Mühendisliği ve Öksel Yemekçilik firmasını ziyaret ederek, işadamı Hüseyin Öksel ve çalışanlarıyla buluştu.
SÖZÜMÜZ SÖZ!Toplumun tüm dinamikleri ve vatandaşlarla muhabbeti kesmeden başarılı hizmetlerin altına imza atacaklarını söyleyen Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Bizler makam ve mevki sevdalısı insanlar değiliz, makamlar gelip geçicidir önemli olan gönül ve kalp kazanmaktır. Bir gün bizde bu dünyadan göçüp gideceğiz, gök kubbede hoş bir seda bırakmak için işimizi ciddiyetle yaparak arkamızdan hayır dualarının okunmasını arzu ediyoruz. İskenderunumuz’un yaşam kalitesini arttıracak, şehrimizin çehresini değiştirecek projelerle önümüzdeki beş yılda da hizmet etmek en büyük hedefimizdir” dedi.
‘GÖNÜLLER KAZANIYORUZ’İskenderun’un mevcut yapısı, kültürel değerleri ve sosyal dokusunu daha kıymetli hale getirecek yatırımları hayata geçirmenin hedefiyle çalışmalarını büyük bir moralle sürdürdükleri hatırlatan Başkan Adayı Tosyalı, “Biz işimizi gönülden yaptığımız için gönüller kazanıyoruz. Bizler milletimize hizmetkar olmak için çalışıyoruz ve koşturuyoruz. Mutlu, huzurlu ve geleceğe güvenle bakan bir İskenderun’u hep birlikte inşa etmek için 31 Mart seçimleri için destek istiyoruz” diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet