Skip Navigation Links

Haftanın Spor Haberleri

Bu hafta mücadele eden takımların maç sonuçları

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

Arsuz Uluçınar 4 Aşkarbeyli 0
 
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme (C) grubunda zirveye oynayan takımlardan Arsuz Uluçınar Gençlik Spor, 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada Aşkarbeyli Spor'u 4-0 mağlup etti.
Hatay bölgesi hakemlerinden Faik Karaoğlan, Mehmet Bayraktaroğlu ile Serhat Göllüoğlu'nun yönettiği karşılaşmada Arsuz Uluçınar Gençlik Spor'un gollerini Eyüp Şeker (2), Faruk Kulak ile Sefa Koçlug attı. Alınan bu sonucun ardından Arsuz Uluçınar Gençli Spor (C) grubunda 18 puan ile liderliğini sürdürüyor.
 
 
Lider İskenderun Yıldız Spor Farka Yürüdü 9-2
 
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme (D) Grubunda zirve hesapları takımlardan İskenderun Yıldız Spor'un galibiyet serisi devam ediyor.
Bölgemizin genç ve başarılı Teknik Direktörlerinden Halit Yavuz'un çalıştırdığı İskenderun Yıldız Spor 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada her iki yarıda atılan gollerle Sarıseki Spor'u 9-2 mağlup etti. 2. Amatör küme (D) grubunda 18 puan ile lider durumda bulunan İskenderun Yıldız Spor'un gollerini Arif Özdemir (4), Volkan Çiçek (2), Rıdvan Fındık (2) ile Doğukan Cebrail Ceren attı.
 
Sarıseki Spor'un gollerini de Aytekin Sevik attı.
 
 
İskenderun Belediye Kırıkhan Spor Karşısında Öldü Öldü Dirildi 0-0
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden İskenderun Belediye Spor ile Kırıkhan Spor, her iki takım için hayati önem taşıyan müsabakayı, İskenderun, Kırıkhan ve diğer ilçelerden çok sayıda spor sever izledi. Mersin Bölgesi hakemlerinden Metcan Bardakçı, Yeter Karaçalı ile Perihan Ece'nin yönettiği karşılaşma golsüz berabere sonuçlandı.
 
Elektrikli Geçen Müsabakada Kartlar Havada Uçuştu
 
İskenderun 5 Temmuz stadında oynanan müsabaka bir hayli elektrikli geçerken, Mersin bölgesi hakemlerinden Mertcan Bardakçı kart göstermede cömert davrandı. İskenderun Belediye Spor'un Teknik Direktörü Mehmet Kurt sinirlenip sahayı terk edeceği sırada, maçın hakemi Mertcan Bardakçı tarafından tribünlere göndermesi tartışmaları alevlendirdi. Bir hayli sert ve çekişmeli geçen müsabakada İskenderun Belediye Spor'dan İzzettin Özer kırmızı kart gördüğü karşılaşmada her iki takımdan da 8 futbolcu sarı kart gördü.
Kırıkhan Sporluların gollerinin ofsait gerekçesiyle sayılmaması üzerine uzun süre yaptıkları itiraz maçın hakemi tarafından yerinde görülmedi. Maçı hakemleri sahayı geniş güvenlik önlemleri altında sahayı terk ettiler.
Alınan bu sonucun ardından İskenderun Belediye Spor puanını 32'ye, Kırıkhan Spor'da 26'ya yükseltti.
Bu arada İskenderun Belediye Spor'un ileri uç adamları özellikle ilk yarıda ellerine geçirdiği sayısız gollük pozisyonu cömertçe harcadı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet