Skip Navigation Links

Culha: “Muhtarlarımız, Bizim Çalışmalarımızda Çözüm Ortağımızdır”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Akçalı Mahallesinde yapımı tamamlanan “Muhtarlık Binası’nın” açılışını gerçekleştirerek,

Culha: “Muhtarlarımız, Bizim Çalışmalarımızda Çözüm Ortağımızdır”

Arsuz   A+a-

Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Duran’a teslim etti.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın yanı sıra açılışa, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Muhtarlar, Birim Müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.
Akçalı Mahallesindeki Muhtarlık Binasının açılışını yapmak üzere bir araya geldiklerini belirten Başkan Culha, “ Ben bu muhtarlık binamızın başta Akçalı Mahallemize, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Muhtarlarımız bizim çalışmalarımızda çözüm ortağımızdır. Benim beş yıllık sürem içerisinde sevgili muhtarımız Mehmet Ali Duran ile uyum içerisinde çalıştık. Bu mahalleye hizmet anlamında çok ciddi katkılar sundu. Sürekli işbirliği içerisindeydik. Muhtarlarımızın daha rahat bir ortamda görev yapabilmeleri adına, biz bu hizmet binalarını yapmayı önemsedik. Belediye olarak hizmet binamız yok ama küçük ölçekli olarak muhtar arkadaşlarımıza bu binaları yaptık. Yaklaşık 5 tane aynı tip projede bina yaptık. Fakat Büyükşehir Belediyemizle yaptığımız Çok Amaçlı Salonlarda da muhtarlık odası var. Dolayısıyla üst üste koyduğumuzda ilçemizde bu dönem toplam 15 tane muhtarlık odası, muhtarlık binası sığdırdık. İnşallah muhtar arkadaşımız burada bu ilçeye, bu mahalleye çok ciddi hizmetler üretir,” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet