Skip Navigation Links

HÜDAMAR, Artık Karaağaç'ta da Var..

HÜDAMAR, Nardüzü Beldesi, İskenderun Pirireis Mahallesi'nin ardından Karaağaç Beldesi Şarkkonak Mahallesi'nde üçüncü şubesiyle hizmete girdi..

Ekonomi   A+a-

damar%20a%C3%A7%C4%B1l%C4%B1%C5%9F%20B.jpg" alt="" />

Bakkalın samimiyetiyle süpermarketin konforu, HÜDAMAR’da buluşmaya devam ediyor. HÜDAMAR, Nardüzü Beldesi, İskenderun Pirireis Mahallesi’nin ardından Karaağaç Beldesi Şarkkonak Mahallesi’nde üçüncü şubesiyle hizmete girdi..
 
HÜDAMAR, Artık Karaağaç’ta da Var..
 
İskenderun’da süpermarketçilik sektörüne yeni bir soluk getiren HÜDAMAR, Nardüzü Beldesi ve İskenderun Pirireis Mahallesi’nin ardından Karaağaç Şarkkonak Mahallesi’nde yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi.
İnsan odaklı hizmet anlayışı, her bütçeye uygun fiyat politikasıyla HÜDAMAR’ın yeni bir şubesini hizmete açması Karaağaç halkında sevinç yarattı.
HÜDAMAR Sahibi Şanlı ailesi adına konuşan Hüseyin Şanlı, bakkalın samimiyetiyle süpermarketin konforunu birleştirmeyi amaçladıklarını söyledi.
Bakkalın samimiyetiyle süpermarketin konforunun birleştiği adres olarak HÜDAMAR’ın üçüncü şubesinin açılışını, Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar ile Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet yolcu birlikte yaptılar.
Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar açılışta yaptığı konuşmada, “Beldemizde bu gibi işyerlerinin açılması, belde halkına ve belde ekonomisine katkı yapması bize gurur veriyor” dedi.
Nürdüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu da yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Bu tür yatırımların bölge ekonomisine az da olsa katkı sağlıyor. Kendi alanında sürekli büyümeyi hedefleyen, işletme sahipleri Şanlı Ailesine, Nardüzü’nden, İskenderun’a, İskenderun’dan Karaağaç’a bir market zinciri oluşturarak başarılarını kanıtlamışlardır. Bundan sonra Türkiye’ye açılmaları dileğimle başarılar diliyorum.”
Hüdamar’ın açılışının ardından alış veriş için akın eden vatandaşlar, açılış fiyatlarından yararlanmak için yarıştılar.
 
 
 



Hüdamar Yeni Market 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet