Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Narağaç Kursundan Necim Bozkurt’a Sonsuz Teşekkür

Narağaç Kursundan Necim Bozkurt’a Sonsuz Teşekkür

Narağaç Kursundan Necim Bozkurt’a Sonsuz TeşekkürWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Kurs binasının elektrik aboneliği sorunu başta olmak üzere, tefrişat ve de mutfak tezgahı, dolabı ve su tesisatını yaptıran Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’a kadın kursiyerlerin teşekkürü oldukça anlamlıydı.
 
Narağaç Kursundan Necim Bozkurt’a Sonsuz Teşekkür
 
AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, nüfus yoğunluğu ve yapılaşmanın en yoğun olduğu mahallelerden Nardüzü Mahallesi’nde faaliyet gösteren Arsuz Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı Narağaç Hobi Edindirme Kursu’nu ziyaret etti.
Necim Bozkurt, Narağaç Hobi Edindirme Kursu Öğretmeni Azize Alay ve kursiyerlerle keyifli sohbetler yaptı, birbirinden güzel el emeği göz nuru çalışmalarını inceledi.
Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’a, Narağaç Hobi Edindirme Kursu’nun elektrik aboneliği başta olmak üzere, masa ve sandalye, tefrişat ürünlerini sağladığı için teşekkür eden Kurs Öğretmeni Azize Alay ve kursiyerlerin mutfak eksiği taleplerine de anında çözüm üretti.
Arsuz Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı Narağaç Hobi Edindirme Kursu Öğretmeni Azize Alay, çalışmaları hakkında bilgiler verdi Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’a katkılarından dolayı teşekkür etti.
Kursiyerlerin çalışmaları hakkında bilgiler veren Azize Alay, “Burası Halk Eğitime bağlı geniş kapsamlı el sanatları kursu. Modülümüzün adı normalde ahşap boyama ama ahşapta yorulan öğrencilerimiz farklı çalışmalar da yapabiliyorlar. Yaklaşık 35 öğrencimiz var. Sürekli gelenler, arada misafir olan öğrencilerimiz de var. Öğrenciler o gün ne istiyorlarsa onu yapıyorlar ama çoğunlukla modülümüz ahşaptır. 3D çalışmalarımız da var. Haziran ayındaki sergiye hazırlanmaya çalışıyoruz. Biz yılbaşından itibaren buradaydık. İlk geldiğimizde büyük sıkıntılarımız ve eksiklerimiz vardı. Elektriğimiz yoktu, sandalye ve masa eksiğimiz vardı. Burası çok eski bir bina tadilat gördü ama elektriğimiz yok, aydınlatma olmuyordu. Öğle saatlerinde öğrencilerimiz evlerine gidiyordu, Necim Bozkurt başkanımızın sayesinde akşama kadar çalışabiliyorlar. Suyumuz, aydınlatmamız, elektriğimiz, ısınmamız var, şimdi de sağolsun Necim Bozkurt başkanımız mutfak tezgahı ve su tesisatı sorunumuzu da anında çözdü, ustamız geldi, her şeyimiz tamam. Necim Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Yolu açık olsun başarılar diliyoruz” Dedi.
 

Kadınlara Pozitif Ayrımcılık Yapacak Eğitim Faaliyetlerini Sonuna Kadar Destekleyeceğiz!

Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, kurs öğretmeni Azize Alay’a ve kursiyerlere başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “İlçemizde bayanlara pozitif ayrımcılık yapılacak. Bayanlarımız, mesleki eğitim merkezlerinde alacağı eğitim ile aile ekonomisine katkı sağlayabilecek. Eğitim öğretime çok önem veren insanlarız. Bazı eksikleri bize izah ettiler, benden de çam sakızı çoban armağan oldu eksikleri gidermeye çalıştık. Herkese faydalı olabildiysek ne mutlu bize” dedi.
Kursu gezen AK Parti Arsuz Belediye Meclis Üyesi Adayı İşadamı Mehmet Altun, kursiyerden ikiz vazo alarak kursun ilk müşterisi oldu. Kursiyer bayan, Mehmet Altun’a teşekkür ederek kursta satılan ilk ürünü aldığı için mutlu olduğunu söyledi.
AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, beraberinde AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal ve meclis üyeleriyle birlikte Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın çok önem verdiği Nardüzü Kent Meydanı açılışına kısa bir süre katılarak Başkan Culha ve belediye yöneticilerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Narağaç Kursundan Necim Bozkurt’a Sonsuz Teşekkür videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş