Skip Navigation Links

Tufan Şirketler Grubu'ndan İftar

Birkaç yıldır yatırımlarıyla dikkat çeken Tufan Şirketler Grubu, yerine getirdiği sosyal sorumluluklarının yanı sıra bölgenin protokolü ve işdünyasını

Ekonomi   A+a-

Tufan Şirketler Grubu’ndan İftar
 
 
Birkaç yıldır yatırımlarıyla dikkat çeken Tufan Şirketler Grubu, yerine getirdiği sosyal sorumluluklarının yanı sıra bölgenin protokolü ve işdünyasını Ramazan Ayı münasebetiyle iftarda bir araya getirdi.
 
 
Dörtyol Four Way Otel’de gerçekleşen iftar yemeğine, Dörtyol Kaymakamı Hasan Özyiğit, Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan gibi bölgenin önemli isimlerinin katıldığı iftar yemeğinde, hem oruçlar açıldı hem de uzun süredir bir araya gelemeyen işadamları sohbet etmek imkanı buldular.
 
 
Oruçların açılmasının ardından İftar Duasını ise Dörtyol İlçe Müftüsü Ali Yazıcı yaptırdı.
İftara yoğun katılım nedeniyle teşekkür konuşması yapan Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan şöyle konuştu:
 
 
“Dörtyol a gönül vermiş sanayici arkadaşlarım Dörtyol da hizmet eden eğitim camiası mülki idari amirler ve her zamana yanımızda olan Dörtyolumuz’un belediye başkanları hepiniz bu güzel gecemize icabet ettiğiniz için şahsım ve Tufan Şirketler Grubu adına çok teşekkür ederim. Hepinizin bildiği gibi ramazan ayı hiçbir aya benzemeyen 11 ayın sultanı diye günümüze gelen bu ay birlik ayıdır beraberlik ayıdır paylaşım ayıdır. Düşünebilir misiniz, içtiğimiz suyu yediğimiz ekmeği bir lokma pilavı dahi hep birlikte paylaşıyoruz. Bu güzel duygular insanın maneviyatında çok güzel bir duygu ve gelecek hazırlıyor. Tabi bize bu ülkeyi bırakan bugün burada bu orucu tutmamızı sağlayan Komutan Mustafa Kemal Atatürk’ü de bu vesileyle anmak istiyorum. Çünkü o bize bu vatanı bıraktı. Bugün ibadetimizi özgürce yapabiliyoruz. Orucumuzu özgürce tutabiliyoruz. Bunların hepsi birlik, beraberlik, kaynaşma, dayanışma bir gönül almadır. Bize bunu bahşettiğiniz için, bu davetimize katıldığınız için, gönüllerimize taht kurduğunuz için hepinize saygılar sunuyorum hoş geldiniz sağ olun. “
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet