Skip Navigation Links

İşte Akçalı İşte Necim Bozkurt!

Hem Sevgi Seli Hem Büyük Destek…

İşte Akçalı İşte Necim Bozkurt!Web
TV

Arsuz   A+a-

 AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Akçalı Mahallesi ziyaretinde coşkuyla karşılandı.
Akçalı Mahallesi esnaflarını ziyaret eden ve halkla bir araya gelen Necim Bozkurt, samimi ve yürekten gelen destek sözleriyle keyiflendi ve desteğini ifade eden herkese teşekkür etti.
Esnaf ziyaretinin ardından Akçalı Mahallesi Meydanı’nda Akçalı Mahallesi Meclis Üyesi Adayı Ekrem Murt’un hazırladığı programda halka hitap eden Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, çözüm odaklı, ortak aklı benimseyen, herkesin fikrine, eleştirisine, beklentisine uygun bir yönetim anlayışını benimsediklerni belirterek, Akçalı halkının özellikle beklentileri arasında olan Hazine Arazileri üzerinde yapılı konutların tapu sorunu, Milli Emlak’a ödenen Ecre Misil bedelinin yüksekliği, Tarımsal Sit Alanı kararında yapılması istenen revizyon gibi bir çok başlıkta açıklamalarda bulundu.
Halkın huzur ve refahını düşünen bir anlayışla yola çıktıklarını belirten Necim Bozkurt, Hazine Arazileri üzerinde evleri olan vatandaşları tapularına kavuşturacaklarını ve Tarımsal Sit Alanı kararında revizyonu sağlayarak, anayol üstündeki arazilerin imara açılması için mücadele vereceklerinin sözünü verdi.
Halkın talep ve beklentilerini de dinleyen Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, tüm kesimlerin beklentilerine cevap verecek, kısa, orta ve uzun vadede sorunların çözümünü sağlayacak adımları atacaklarını söyledi.
 
İlçeyi çıkmaz sokaktan kurtaracak Arsuz Samandağ yolu ile yine Arsuz’u Antakya’ya Madenli Mahallesi üzerinden bağlayacak Serinyol Turizm Yolu projelerinin önemine dikkat çeken Necim Bozkurt, Gönençay Barajı projesinin 30 yıllık bir proje olarak hayal olmaktan çıkarak hayata geçirilecek tarihi bir proje olacağının altını çizdi.
Arsuz’u küçük bir ilçe belediyesi bütçesi ve mantığıyla yönetmek istemediğini belirten Bozkurt, devlet ve büyükşehir belediyesi desteği ile Arsuz’un önünü açacak atılımlar yapmak kararlılığına dikkat çekti.
Necim Bozkurt’u dinleyen Akçalı Mahallesi sakinleri alkışlarıyla projelere destek verdiler ve konuşmanın sonunda teşekkür ettiler.
 
AK Parti Arsuz Belediye Meclis Üyesi Adayı Ekrem Murt, toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’a verilen her oyun, her desteğin çocukların geleceği için atılacak önemli bir adım olacağını ifade etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İşte Akçalı İşte Necim Bozkurt! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet